Lichtwerk met kristallen

Lichtwerk met kristallen - W. Timmer | Northernlights300.org

... healing voor de nieuwe tijd: Amazon.es: W ... Ontwikkelen vanuit 5D bewustzijn met Lemurisch Licht Zaad ... ... . Timmer, S. Hoogenboom: Libros en idiomas extranjeros Hier mocht toch nog een kristalletje met een Zaadje van Licht worden achtergelaten. Lichtwerk bij de Grand Canyon. Ik liep naar het uitkijkpunt waar een rotsformatie was die de 'Duck' werd genoemd, omdat deze wel wat van een eend weg heeft. Daar mocht het kristalletje in de buurt worden achtergelaten. Kristallen draak als gids bij lichtwerk & healing. Fanny van der Horst - De Lichtkracht Aca ... Lemurisch kristal voor Lichtwerk, geactiveerd met een ... ... . Fanny van der Horst - De Lichtkracht Academie. ... geleide meditatie met muziek - Duration: 8:31. Hyacintha Kraidy 41,823 views. Lichtwerk bij Red Rock Crossing. Na het maken van onze elfenstapel, ... Hoewel het druk was, besloot ik toch op het voorste puntje te gaan zitten met mijn Diamantina Laser Wand en met een Lemurisch kristalletje met een Zaadje van Licht. Ik riep Moeder Aarde, de beschermers van Cathedral Rock, ......

INFORMATIE

AUTEUR
W. Timmer
DIMENSIE
5,83 MB
BESTANDSNAAM
Lichtwerk met kristallen.pdf

OMSCHRIJVING

Lichtwerk met kristallen neemt je mee op reis door de wonderschone innerlijke en uiterlijke wereld van kristallen, (half)edelstenen en mineralen. Er wordt een nieuwe, verdiepender wereld van de kristalrijken voor je geopend, waarbij ook het hoger bewustzijn van de kristalrijken nader tot je zal kunnen spreken. De tijd waarin kristallen enkel als amulet of gezondheidssteentje werden gezien, is verleden tijd.Je krijgt inzicht en opheldering in diverse lichtwerktechnieken, samenwerkingsmogelijkheden, krachten en healing met behulp van kristallen, volledig afgestemd op de energieën en bewustwording in deze tijd waarin ascensie een belangrijke rol speelt. Wanneer we het hebben over lichtwerk met kristallen, hebben we het namelijk letterlijk over licht-werk: werken met licht, werken aan het creëren van licht en bewustzijn.Het boek reikt diverse healingtechnieken en -methodes aan, die afgestemd zijn op de veranderde energieën van het Aquariustijdperk; het belicht de mogelijkheden tot communicatie met kristallen en hun kristalwezens; het besteedt aandacht aan diverse bijzondere kristallen en meesterkristallen die speciaal voor deze tijd weer ontwaken, en hoe deze in te zetten zijn in een wereld die gekenmerkt wordt door verandering, groei en bewustwording; en het belicht de hogere wezenslagen van de kristallen, verbindingen met lichtmeesters en andere grote bewustzijnsvelden. Dit boek, dat geschreven is vanuit het hart, kan nieuwe poorten voor en in je openen, kan je hart raken, opdat jij je ook opnieuw de eenheid en verbondenheid met al wat is, inclusief de kristalrijken, weer zult kunnen herinneren. Willemien Timmer heeft van jongs af aan directe en duidelijke verbindingen ervaren met de ongeziene werelden van bewustzijn en energieën. Zij heeft een praktijk voor bewustwording en lichtwerk, middels healing, reading, channeling, kristalwerk en coaching. Daarnaast geeft ze lichtwerk-transformatie-workshops en een kristalopleiding, en heeft ze een kleine winkel waar geopende en geactiveerde kristallen worden verkocht.

Wil je het boek lezen?Lichtwerk met kristallen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Timmer. Lezen Lichtwerk met kristallen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN