De bekentenissen van Constantijn

De bekentenissen van Constantijn - Wim Jurg | Northernlights300.org

...amon, Eindhoven 2017. 208 blz. € 19,90 ... De bekentenissen van Constantijn - Wim Jurg ... ... . De keuzes van keizer Constantijn hebben onze geschiedenis gevormd. Constantijn de Grote, keizer van de Romeinen, begunstiger van de christenen, heeft zijn laatste oorlog voorbereid. Alles is klaar, het moet alleen nog voorjaar worden. Dan droomt hij. De volgende ochtend roept hij de slaaf Septimus, schrijver voor bijzondere opdrachten. Terwijl Constantijn wacht op het begin van zijn laatste veldtocht, dicteert hij over de vier keuzes die zijn leven en de ... Het boek De bekentenissen van Consta ... De bekentenissen van Constantijn - NRC Webwinkel ... ... Het boek De bekentenissen van Constantijn, geschreven door Wim Jurg, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel De bekentenissen van Constantijn van Wim Jurg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Datum: 24 February 2017 Tijd: 15:30 - 16:30 Kosten: Gratis Voeg toe aan kalender 2017-02-24 15:30:00 2017-02-24 16:30 Europe/Amsterdam Boekpresentatie De bekentenissen van Constantijn Historicus Wim Jurg presenteert op vrijdag 24 februari zijn nieuwe boek De bekentenissen van Constantijn. In deze eerste historische roman over Constantijn portretteert hij een krachtige, geestige en eenzame man ... Constantijn de Grote, keizer van de Romeinen, begunstiger van de christenen, heeft zijn laatste oorlog voorbereid. Alles is klaar, het moet alleen nog voorjaar worden. Dan droomt hij. De volgende ochtend roept hij de slaaf Septimus, schrijver voor bijzondere opdrachten. Terwijl Constantijn wacht op het begin van zijn laatste veldtocht, dicteert hij over de vier keuzes die zijn leven en de ... Bekentenissen van constantijn, van Wim Jurg Artikelnummer: 9789463401654. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 De bekentenissen van Constantijn. Constantijn de Grote, keizer van de Romeinen, begunstiger van de christenen, heeft zijn laatste oorlog voorbereid. Alles is klaar, het moet alleen nog voorjaar worden. Dan droomt hij. De volgende ochtend roept hij de slaaf Septimus, schrijver voor bijzondere opdrachten. Terwijl Constantijn wacht op het begin van zijn laatste veldtocht, dicteert hij over de ... Constantijn de Grote, keizer van de Romeinen, begunstiger van de christenen, heeft zijn laatste oorlog voorbereid. Alles is klaar, het moet alleen nog voorjaar worden. Dan droomt hij. De volgende ochtend roept hij de slaaf Septimus, schrijver voor bijzondere o...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Jurg
DIMENSIE
5,85 MB
BESTANDSNAAM
De bekentenissen van Constantijn.pdf

OMSCHRIJVING

Constantijn de Grote, keizer van de Romeinen, begunstiger van de christenen, heeft zijn laatste oorlog voorbereid. Alles is klaar, het moet alleen nog voorjaar worden. Dan droomt hij. De volgende ochtend roept hij de slaaf Septimus, schrijver voor bijzondere opdrachten. Terwijl Constantijn wacht op het begin van zijn laatste veldtocht, dicteert hij over de vier keuzes die zijn leven en de levens van vele anderen hebben bepaald. Keuzes over de staat en de godsdienst, over de liefde, over leven en dood. Constantijn had zelfs de macht om herinneringen te verbieden, aan verslagen tegenstanders, aan leden van zijn eigen familie.Wim Jurg portretteert in deze eerste historische roman over Constantijn een krachtige, geestige, eenzame man die voor de eerste en de laatste keer terugkijkt.

Wil je het boek lezen?De bekentenissen van Constantijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Jurg. Lezen De bekentenissen van Constantijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN