Zaken die je raken

Zaken die je raken - Willemijn Verloop | Northernlights300.org

...aken' in hart en hoofd. De auteurs bespreken problemen én vooral oplossingen voor een betere wereld, rondom thema ... Business Contact - Zaken die je raken: het butterfly ... ... Zaken die je raken is een pleidooi voor de noodzaak van sociaal ondernemerschap . Wij kunnen niet op deze voet door blijven gaan stellen de auteurs. Wij moeten streven naar een economie die uitgaat van 'bruto nationaal geluk'. Zaken die je raken. Hoe sociaal ondernemers maatschappelijke verandering creëren book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. In ... In 'Zaken die je raken' beschrijven Willemi ... bol.com | Zaken die je raken (ebook), Willemijn Verloop ... ... . Read 2 reviews from the world's largest community for readers. In ... In 'Zaken die je raken' beschrijven Willemijn Verloop, Mark Hillen en Kaat Peeters in een inspirerende no-nonsensestijl hoe sociaal ondernemers uit Vlaanderen en Nederland met hun bedrijf grote maatschappelijke vraagstukken aanpakken. Positieve verhalen over 'zaken die je raken' in hart en hoofd. Zaken die je raken neemt me in zeven hoofdstukken mee in sociaal ondernemerschap. Ik leer welke veranderingen ik in een organisatie kan maken om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Na het lezen ben ik ervan overtuigd dat niet alleen grote organisaties impact kunnen hebben op de wereld, maar dat juist mijn of jouw kleine initiatief veel teweeg kan brengen....

INFORMATIE

AUTEUR
Willemijn Verloop
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Zaken die je raken.pdf

OMSCHRIJVING

In "Zaken die je raken' beschrijven Willemijn Verloop, Mark Hillen en Kaat Peeters in een inspirerende no-nonsensestijl hoe sociaal ondernemers uit Vlaanderen en Nederland met hun bedrijf grote maatschappelijke vraagstukken aanpakken. Positieve verhalen over "zaken die je raken' in hart en hoofd.De auteurs bespreken problemen én vooral oplossingen voor een betere wereld, rondom thema's als consumeren, jongeren, vergrijzing, grond en voeding, circulariteit, energie en inclusie. Met talloze bijzondere voorbeelden tonen ze hoe sociaal ondernemers grote impact hebben op de samenleving, en hoe deze groeiende beweging met elkaar de potentie heeft om een transitie in gang te zetten.

Wil je het boek lezen?Zaken die je raken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willemijn Verloop. Lezen Zaken die je raken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN