Verkeersregels op zee

Verkeersregels op zee - K. van Dokkum | Northernlights300.org

... 9789071500299 - Vaarreglementen - Vaarwinkel ... Verkeersregels op zee + Plastic sheet +… - voor €28 ... .nl. Rijk geïllustreerd leerboek over de Bepalingen ter Voorkoming van Aanvaringen op zee. Koop Verkeersregels op zee van Dokkum, K. van met ISBN 9789071500305. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Tijdens de seizoensdrukte op het water, is het noodzakelijk dat iedereen rekening met elkaar houdt. Net zoals in het verkeer op de weg, gelden er ook verkeersregels op het water. Verkeersregels op zee (Hardcover). Door de ... Studystore | Verkeersregels op zee, Dokkum, K. van ... ... . Verkeersregels op zee (Hardcover). Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Verkeersregels op het water. De verkeersregels op het water zijn geregeld in de Scheepvaartverkeerswet en verder uitgewerkt in Scheepvaartreglementen. Scheepvaartverkeerswet (Svw) De Scheepvaartverkeerswet (Svw) is de basis van alle v...

INFORMATIE

AUTEUR
K. van Dokkum
DIMENSIE
11,79 MB
BESTANDSNAAM
Verkeersregels op zee.pdf

OMSCHRIJVING

"De ""Bepalingen ter voorkoming van Aanvaringen op Zee"", kort gezegd, de ""Verkeersregels op zee"" dienen door elke gebruiker van de zee te worden toegepast. De regels zelf en zeker de interpretatie ervan moeten voor iedereen eensluidend zijn, ongeacht iemands opleiding en ongeacht of men zich bevindt op een surfplank of een supertanker. Door het gebruik in dit boek van vele foto's en 3d-afbeeldingen wordt de betekenis van de navigatielichten op de verschillende typen schepen direct duidelijk. In snel tempo kan men zich alle uitwijkregels eigen maken, daarbij geholpen door een bovenaanzicht en een blik vanaf de brug van de betrokken schepen."

Wil je het boek lezen?Verkeersregels op zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. van Dokkum. Lezen Verkeersregels op zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN