Het Mona Lisa-virus

Het Mona Lisa-virus - Tibor Rode | Northernlights300.org

...oor de liefhebbers van Dan Brown. Het Mona Lisa Virus Tibor Rode de Fontein Romans & Spanning, 2017 ISBN 9789026142031 € 19,99 (paperback) € 4,99 (ebook) Bestel Het Mona Lisa virus bij bol ... De boeken van Tibor Rode op volgorde - Boekbeschrijvingen.nl ... .com Bestel het ebook bij bol.com Het Mona Lisa-virus 1-368.indd 10 30-03-17 17:47. 11 diep donkerrood verspreidde zich achter haar gesloten oogleden. Het beeld van een plas bloed kwam bij haar op, maar verdween weer snel toen het rood overging in violet. Het geklop werd steeds sneller en dreigde haar te hypnotiseren. Het eBook Het Mona Lisa-virus (9026142056) geschreven door Tibor Rode bestel je op bruna.nl! 'Het Mona Lisa-virus' van Tibor R ... Recensie Het Mona Lisa virus, Tibor Rode - ONLY BY ME ... . Het geklop werd steeds sneller en dreigde haar te hypnotiseren. Het eBook Het Mona Lisa-virus (9026142056) geschreven door Tibor Rode bestel je op bruna.nl! 'Het Mona Lisa-virus' van Tibor Rode is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown. Zijn boeken 'De Da Vinci Code', 'Het Bernini Mysterie',' Het Verloren Symbool', 'Inferno'en 'Origin' zijn volledig in de lijn met deze thriller van Tibor Rode. Het Mona Lisa-virus 1-368.indd 14. 30-03-17 17:47. grote, doorgesneden walnoot leek, maar in werkelijkheid een doorsnee van haar hersens moest zijn. Rechtsboven stond haar naam: Helen Morgan. Bestel Het Mona Lisa-virus van Rode, Tibor als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! 'Het Mona Lisa-virus' van Tibor Rode is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown. Zijn boeken 'De Da Vinci Code', 'Het Bernini Mysterie',' Het Verloren Symbool', 'Inferno'en 'Origin' zijn volledig in de lijn met deze thriller van Tibor Rode.

INFORMATIE

AUTEUR
Tibor Rode
DIMENSIE
5,28 MB
BESTANDSNAAM
Het Mona Lisa-virus.pdf

OMSCHRIJVING

'Het Mona Lisa-virus' van Tibor Rode is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown. Zijn boeken 'De Da Vinci Code', 'Het Bernini Mysterie',' Het Verloren Symbool', 'Inferno'en 'Origin' zijn volledig in de lijn met deze thriller van Tibor Rode.In Amerika verdwijnt een aantal deelnemers aan een missverkiezing. Wanneer ze gevonden worden blijken ze operatief verminkt te zijn. In Leipzig wordt het oude raadhuis opgeblazen en in Milaan wordt een muurschildering van Da Vinci vernietigd. Tegelijkertijd zorgt een computervirus er wereldwijd voor dat fotobestanden systematisch worden gewijzigd. Het verband tussen deze gebeurtenissen moet het antwoord zijn op het raadsel waar de Amerikaanse wetenschapper Helen Morgan voor staat. Haar dochter is ontvoerd en het spoor leidt naar Europa. Alles lijkt verband te houden met een complot rondom de creatie van het beroemde schilderij Mona Lisa van Leonardo Da Vinci, meer dan vijfhonderd jaar geleden.Tibor Rode werkte als advocaat, mediator en docent in Hamburg.'Feit en fictie worden goed met elkaar verweven, een sterke en overtuigende thriller.' Ruhr Nachrichten

Wil je het boek lezen?Het Mona Lisa-virus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tibor Rode. Lezen Het Mona Lisa-virus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN