De eeuwige kop van Jood

De eeuwige kop van Jood - Ludo Abicht | Northernlights300.org

...nten. Abicht zoekt naar individuele en collectieve oorzaken en verklaringen voor antisemitisme en hoopt zo een uitweg te vinden uit deze mensonterende en dodelijke waanzin ... Dit boek kan helpen het 'nieuwe antisemitisme' flink wat ... ... . Aan de hand van een geschiedenis van de eeuwenoude en nog steeds actuele Jodenhaat ontknoopt Abicht in De eeuwige kop van Jood de verwarring met heldere en ondubbelzinnige argumenten. Abicht zoekt naar individuele en collectieve oorzaken en verklaringen voor Jodenhaat en hoopt zo een uitweg te vinden uit deze mensonterende Aan de hand van een geschiedenis van de eeuwenoude en nog steeds actuele Jodenhaat ontknoopt Abicht in De eeuwige kop van Jood de verwarring met heldere en ondubbelzinnige argumenten. Abicht zoekt naar individuele en collectieve oorzaken en verklaringen voor Jodenhaat en hoopt zo een uitweg te vinden uit deze mensonterende en dodelijke waanzin. Aan de ... De eeuwige kop van Jood door Ludo Abicht (paperback ... ... . Abicht zoekt naar individuele en collectieve oorzaken en verklaringen voor Jodenhaat en hoopt zo een uitweg te vinden uit deze mensonterende en dodelijke waanzin. Aan de hand van een geschiedenis van de eeuwenoude en nog steeds actuele Jodenhaat ontknoopt Abicht in 'De eeuwige kop van Jood' de verwarring met heldere en ondubbelzinnige argumenten. Abicht zoekt naar individuele en collectieve oorzaken en verklaringen voor Jodenhaat en hoopt zo een uitweg te vinden uit deze mensonterende en dodelijke waanzin. Aan de hand van een geschiedenis van de eeuwenoude en nog steeds actuele Jodenhaat ontknoopt Abicht in 'De eeuwige kop van Jood' de verwarring met heldere en ondubbelzinnige argumenten. Abicht zoekt naar individuele en collectieve oorzaken en verklaringen voor Jodenhaat en hoopt zo een uitweg te vinden uit deze mensonterende en dodelijke waanzin....

INFORMATIE

AUTEUR
Ludo Abicht
DIMENSIE
10,98 MB
BESTANDSNAAM
De eeuwige kop van Jood.pdf

OMSCHRIJVING

"Anti-Judaïsme' en "antisemitisme' zijn meer dan ooit delicate en beladen begrippen. "Revisionisme' en "antizionisme' zijn dat vandaag allicht nog meer.Aan de hand van een geschiedenis van de eeuwenoude en nog steeds actuele Jodenhaat ontknoopt Abicht in 'De eeuwige kop van Jood' de verwarring met heldere en ondubbelzinnige argumenten. Abicht zoekt naar individuele en collectieve oorzaken en verklaringen voor Jodenhaat en hoopt zo een uitweg te vinden uit deze mensonterendeen dodelijke waanzin. Een serene, zo objectief mogelijke dialoog over het antisemitisme kan waarschijnlijk meer doen tegen de opnieuw toenemende onverdraagzaamheid dan tientallen wetten en evenveel taboes.Ludo Abicht (1936) is filosoof en publicist. Hij doceerde en publiceerde veel over het Israëlisch-Palestijnseconflict, Joodse cultuur en geschiedenis, actief pluralisme, ethiek, integratie en nationalisme. Recent publiceerde hij 'De Bijbel: een vrijzinnige lezing' en 'De Joden van Antwerpen'.

Wil je het boek lezen?De eeuwige kop van Jood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ludo Abicht. Lezen De eeuwige kop van Jood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN