Vaarwijzer - Noord-Duitse binnenwateren

Vaarwijzer - Noord-Duitse binnenwateren - Bernhard Munneke | Northernlights300.org

...che watersporters In Noord-Frankrijk ligt een zeer gevarieerd en aantrekkelijk vaargebied, waar veel mooie vaarroutes mogelijk zijn ... Bureau ISBN - Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren ... . Ontdek de vaargebieden van Noord-Frankrijk met de 'Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren'. Inclusief vaarroute richting de Middellandse Zee. Een van de populairste bestemmingen voor Nederlandse en Belgische watersporters In Noord-Frankrijk ligt een zeer gevarieerd en aantrekkelijk vaargebied, waar veel mooie vaarroutes mogelijk zijn. Van de Maas en de Moezel in het oosten tot de drukbevaren ... Deze Vaarwijzer geeft een overzicht van alle binnenwateren in Noord ... Vaarwijzer Noord-Duitste binnenwateren | Maritiem Watersport ... . Van de Maas en de Moezel in het oosten tot de drukbevaren ... Deze Vaarwijzer geeft een overzicht van alle binnenwateren in Noord-Frankrijk. Aan de hand van omschrijvingen, foto's, kaartjes en anekdotes weet de lezer wat hij onderweg tegenkomt en welke interessante plaatsen er langs het water te vinden zijn. Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren. Frank Koorneef. Uitgeverij Hollandia. Eerste druk 2018 Noord-Duitse binnenwateren: vaarwegen naar Mecklenburg, Vorpommern, Brandenburg en Berlijn Vaarwijzer: Amazon.es: Bernhard Munneke, Rene Vleut, René Vleut, Ina Munneke: Libros en idiomas extranjeros Het boek Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren, geschreven door Frank Koorneef, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Scopri Noord-Duitse binnenwateren: vaarwegen naar Mecklenburg, Vorpommern, Brandenburg en Berlijn di Bernhard Munneke, René Vleut, Ina Munneke: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. De Vaarwijzer De Oostelijke Oostzee, vaar mee van Boddengewasser tot de Baltische Staten en van Finland tot Zweden Duidelijke vaargids, vol tips & tricks, in een heldere lay-out Auteur Vaarwijzer Noord-Duitse Binnenwateren: René Vleut...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernhard Munneke
DIMENSIE
9,79 MB
BESTANDSNAAM
Vaarwijzer - Noord-Duitse binnenwateren.pdf

OMSCHRIJVING

Rond Berlijn, in de deelstaten Mecklenburg-Vorpommern en Brandenburg, ligt een vaargebied zo groot als Nederland. Je vindt er ontelbare meren en meertjes die door kanalen en rivieren met elkaar verbonden zijn en samen vormen ze het grootste waternet van Europa. Je vaart door een heuvelachtig landschap waartussen de meren als een parelketting liggen en de riviertjes rustiek meanderen. Hier is nog totale stilte en rust in ongerepte natuur te vinden. Maar je kunt ook het bruisende leven in Berlijn opzoeken. De indrukwekkende architectuur, de jongste geschiedenis na de val van de muur, en de behulpzame bevolking maken dit gebied tot een onvergetelijk vaargebied. En wie verder wil kan zomaar doorvaren naar de Oder, de grensrivier met Polen, en naar de Boddengewässer aan de Oostzee. De Vaarwijzer Noord-Duitse binnenwateren beschrijft ook hoe je vanuit Nederland in dit stelsel van kanalen en rivieren komt en voorziet de lezer van de nodige praktijkinformatie over sluizen, haven en overnachtingsplekken.René Vleut schreef twee Hollandia Vaarwijzers over de Oostzee. Bernard Munneke vaart veel naar Duitsland en geeft daar lezingen over.

Wil je het boek lezen?Vaarwijzer - Noord-Duitse binnenwateren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernhard Munneke. Lezen Vaarwijzer - Noord-Duitse binnenwateren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN