Tis hier geen hotel

Tis hier geen hotel - Saskia Smith | Northernlights300.org

...atform naar het theater. Tis Hier Geen Hotel lezingen en workshops; ... Tis hier geen hotel - YouTube ... ... In de meeste gevallen is de puberteit van je kinderen dan ook geen tranendal, maar een leuke tijd met veel incidenten in de categorie: later lach je erom. ... Als je meer wilt weten, lees dan onze privacyverklaring hier ... Nu je hier toch bent, zouden we je iets willen vragen… We maken iedere dag Tis Hier Geen Hotel met heel veel plezier. Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleers ... Deze moeder pakt het slim aan: het ... - Tis Hier Geen Hotel ... . Want we zien het als onze missie om jullie zonder al teveel kleerscheuren, en een beetje humor, door de puberteit van je kinderen heen te slepen. En dat willen we blijven doen. 'Tis Hier Geen Hotel' is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. Tis hier geen hotel scheurkalender 2020. Journalisten Saskia Smith en Martine de Vente bestieren samen het online magazinetishiergeenhotel.nl (ruim... Tis Hier Geen Hotel is een cabaretvoorstelling vol met herkenbare, gênante en grappige situaties. Voor iedereen die pubers in huis heeft, of er zelf ooit een is geweest. Ben je op zoek naar een ander cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda. lees meer. Tis hier geen hotel. Gesmijt met de deuren, muziek tergend hard, een immer lege koelkast, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de... Tis Hier Geen Hotel - #pubers #gottalovethem Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Tis Hier Geen Hotel is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. De regie is in handen van Jeroen Woe, ... De voorstelling Tis Hier Geen Hotel is op donderdag 2 april te zien in Schouwburg De Domijnen in Sittard. De voorstelling is geïnspireerd op de website van Saskia Smith en Martine de Vente. De voorstelling begint om 20:00 uur, kaarten kosten 25 euro. Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.dedomijnen.nl. In Tis Hier Geen Hotel laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. Tis Hier Geen Hotel Tutorial: Hoe zet je een leeg pak melk terug in de koelkast? - Duration: 45 seconds. T...

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Smith
DIMENSIE
11,7 MB
BESTANDSNAAM
Tis hier geen hotel.pdf

OMSCHRIJVING

6 tekenen dat je een puber in huis hebt:1. Je badkamer is een slagveld2. Het brood is op, elk moment van de dag3. Zuchten is het nieuwe antwoorden4. Elke zin wordt beantwoord met oogrollen5. In je koelkast staan lege melkpakken6. Elke. Zin. Bestaat. Uit. Eén. Woord.In Tis hier geen hotel vertellen Saskia Smith en Martine de Vente op nuchtere en humoristische wijze hoe ouders met een beetje gezond verstand en veel geduld en liefde hun puber straks zonder al te veel kleerscheuren kunnen afleveren aan de maatschappij.

Wil je het boek lezen?Tis hier geen hotel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Smith. Lezen Tis hier geen hotel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN