Loslaten

Loslaten - Jan Wolter Bijleveld | Northernlights300.org

... samen; dat zijn meestal geveegde schepen ... Loslaten: Hoe doe je dat? En waarom is loslaten zo moeilijk? ... . In het tweede geval ontstaat er een sterke turbulentie in het water. Loslaten (Paperback). Piekeren zit in elke mens. Het is eigen aan het menselijke brein. Maar piekeren kan ook problematisch worden. Piekeren leidt dan... Loslaten (Hardcover). Een prachtige, invoelende roman van Ria van der Ven-Rijken, auteur van onder meer De familieband en Kostbaar verlies Als Timons... 19-sep-2014 - Bekijk het bord "Loslat ... Loslaten - Praktische tips voor een kalmer leven | soChicken ... ... 19-sep-2014 - Bekijk het bord "Loslaten" van jhhanskamp op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Loslaten, Spreuken, Teksten. Zelfs wanneer je weet dat je in een destructieve relatie zit, dan nog is zo'n man loslaten moeilijk. Om je zo goed mogelijk te helpen heb ik een artikel geschreven met 14 redenen waarom het beter is om zo'n man los te laten, in de hoop dat het voor jou de keuze makkelijker maakt. Loslaten: Onszelf vastklampen aan bepaalde dingen in het leven (mensen, objecten, substanties) is een gevaarlijke manier om onszelf te weerhouden van onze doelen en dromen.Of het nou gaat om een wrok die je tegenover een persoon koestert, negatieve emoties en gevoelens die over zijn gebleven uit een liefdesrelatie of een negatieve ervaring die zich constant herhaalt in onze gedachtes: we doen ... Loslaten vergt dan ook een hoog zelfonderzoek niveau, maar ook veel liefde. Het doorbreken van kunstmatig in stand gehouden patronen is pure liefde. Wederzijds Loslaten. Ik vind het dan ook moedig en knap als mensen langlopende contacten eens beschouwen vanuit de vraag: Angst loslaten betekent een enorme verrijking van je leven, op alle fronten: in je relatie, in je werk, en naar je kinderen. Veroorzakers. Drie grote veroorzakers van angst in de jeugd zijn volgens mij: angst voor controleverlies, angst voor afwijzing en angst om in de steek gelaten te worden. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'loslaten', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Vertalingen van 'loslaten' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Vertalingen in context van "loslaten" in Nederlands-Frans van Reverso Context: nu loslaten...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Wolter Bijleveld
DIMENSIE
6,34 MB
BESTANDSNAAM
Loslaten.pdf

OMSCHRIJVING

Veel moeten. Veel willen. Dingen goed doen. Ambitieus zijn. En vooral niks missen. Dan heb je een druk bestaan. Dat gaat vanzelf en is best prettig. Alleen... het gaat maar door. Zo groeit het verlangen naar geluk, rust en balans, maar het blijft onvervuld.Er moet steeds meer in steeds minder tijd, lijkt het. Loslaten gaat in losse columnstijl in op al die dingen die we moeten. Of denken te moeten. Moet ik naar een coach? Moet ik met passie werken? Moet ik de boel op orde hebben? Moet ik er altijd goed uitzien? Moet ik het roer omgooien? Moet ik weten wat ik wil? In totaal komen er zo'n 35 grote en kleine vragen uit het dagelijks leven aan bod. Moet het allemaal echt? Van wie dan? Welke keuze heb je zelf? Loslaten is een pleidooi om de tijd te nemen, dingen goed en met aandacht te doen, dingen te laten en af en toe stil te staan. Doe minder, leef meer. Loslaten maakt je leven leuker, losser en luchtiger.

Wil je het boek lezen?Loslaten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Wolter Bijleveld. Lezen Loslaten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN