HIMALAYA BIBLIOTHEEK 2 - Nepalese notities

HIMALAYA BIBLIOTHEEK 2 - Nepalese notities - Krijn de Best | Northernlights300.org

...palese notities Nepalese novellen . Personen Krijn de Best, Nepal Federatie Nederland, Dolf Noordijk, Cas de Stoppelaar, Barend Toet ... Restaurant Himalayam - Indiaas & Nepalees uiteten in ... ... . NUR Codes (sub) 500 Reizen algemeen, 510 Reisgidsen algemeen. Imprints Leonon Media. Pauline Slot is een geweldige auteur. Download en lees het boek De hond als medemens op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De hond als medemens in PDF, ePUB, MOBI. HIMALAYA BIBLIOTHEEK: Nepalese notities - Krijn de Best, Barend Toet, Cas de Stoppelaar, e.a. Wie A zegt moet ook B zeggen. Met dit tweede deel van de Himalaya Bibliotheek onderstrepen de uitgever en de Nepal Federatie Ned ... Boek: Nepalese notities - Geschreven door Dolf Noordijk ... .a. Wie A zegt moet ook B zeggen. Met dit tweede deel van de Himalaya Bibliotheek onderstrepen de uitgever en de Nepal Federatie Nederland dat het hen. Thrillers Filmposter Films Blog. Nepalese notities . Met dit tweede deel van de Himalaya Bibliotheek onderstrepen de uitgever en de Nepal Federatie Nederland dat het belang inzake deze reeks. Dit boek is wederom een 'must' voor liefhebbers van Nepal.Wie A zegt moet ook B zeggen....

INFORMATIE

AUTEUR
Krijn de Best
DIMENSIE
4,58 MB
BESTANDSNAAM
HIMALAYA BIBLIOTHEEK 2 - Nepalese notities.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit tweede deel van de Himalaya Bibliotheek onderstrepen de uitgever en de Nepal Federatie Nederland dat het belang inzake deze reeks. Dit boek is wederom een "must' voor liefhebbers van Nepal.Wie A zegt moet ook B zeggen. Met dit tweede deel van de Himalaya Bibliotheek onderstrepen de uitgever en de Nepal Federatie Nederland dat het hen ernst is inzake het publiceren van een reeks - al of niet thematisch opgezette - boeken die steeds raken aan historie, heden of toekomst van de gelijknamige, schitterende bergketen. Altijd met de unieke band tussen ons land en Nepal in het achterhoofd.Het eerste deel was een onderhoudende bloemlezing van korte verhalen en anekdotes uit de laatste vijftig jaar van de moderne geschiedenis die beide landen delen.Voor de tweede editie is opnieuw geput uit het rijke archief van Himalaya, het kwartaalschrift voor Nepal en omstreken dat vanaf 1981 dertig jaar lang periodiek in druk verscheen. Ditmaal ligt het accent bij de selectie van de bijdragen vooral op de spontane ontwikkeling van voorzichtig, bijna tastend beginnend toerisme naar allengs professionelere ontwikkelingshulp en staat Nepal op een enkele uitzondering na steeds centraal.Een bonte rij smaakmakende persoonlijkheden komt voorbij, inwoners van bijna het hoogste en vrijwel het laagste land ter wereld die elkaars habitat en cultuur beter wilden leren kennen. Voor de oorspronkelijke pioniers (aan Nederlandse kant) een feest van herkenning, voor daarna volgende generaties Nepalreizigers met meer dan gemiddelde belangstelling voor de vele facetten van dit complexe land een boeiende inleiding in enkele hoofdlijnen, vol tekening van sfeer, achtergrondgegevens en interessante details.Met pennenvruchten van auteurs die eenmalig een bijzonder verhaal te vertellen hebben, zoals Michiel Damen of Martijn van Beek, en verslaglegging uit de eerste hand van gepokte en gemazelde Nepalkenners zoals Thomas Kelly, Thomas Laird, Kunda Dixit, Cas de Stoppelaar en Barend Toet, is het wederom een "must' voor liefhebbers van Nepal.

Wil je het boek lezen?HIMALAYA BIBLIOTHEEK 2 - Nepalese notities in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Krijn de Best. Lezen HIMALAYA BIBLIOTHEEK 2 - Nepalese notities Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN