Het moestuinboek van meester Jan

Het moestuinboek van meester Jan - Elsbeth Louis | Northernlights300.org

...eester Jan werkte jarenlang op de schooltuinen in Amsterdam en geeft al zijn tips voor je eigen moestuin in dit boek! Het moestuinboek van meester Jan is een praktische én grappige gids voor kinderen vanaf 7 jaar ... Het moestuinboek van meester Jan van Elsbeth Louis, Jan ... ... . Dat een moestuin beginnen niet moeilijk en duur hoeft te zijn, bewijst meester Jan wel. Al ruim veertig jaar geeft hij les aan kinderen uit groep 6 en 7 en leert hij hen hoe ze met succes hun eigen moestuin kunnen beginnen. Het moestuinboek van meester Jan is een praktische én grappige gids voor kinderen vanaf 7 jaar. Dat een moestuin beginnen niet moeilijk en duur hoeft te zijn, bewijst meester Jan wel. Al ruim veertig jaar geeft ... Het moestuinboek van meester Jan - Elsbeth Louis, Jan ... ... . Het moestuinboek van meester Jan is een praktische én grappige gids voor kinderen vanaf 7 jaar. Dat een moestuin beginnen niet moeilijk en duur hoeft te zijn, bewijst meester Jan wel. Al ruim veertig jaar geeft hij les aan kinderen uit groep 6 en 7 en leert hij hen hoe ze met succes hun eigen moestuin kunnen beginnen. Met dit boek kun je nu zelf aan de slag. Dus steek je handen uit de mouwen ... Het moestuinboek van meester Jan gidst je door de wereld van moestuinen. - Algemeen Dagblad. Absoluut een musthave voor de kleine tuinier! - vaders en moeders. Een mooi boek voor wie serieus aan de slag wil met tuinieren. - Kidsweek. Het boek is een aanrader voor kinderen die van geschiedenis en spannende verhalen houden. Jan Bregman & Elsbeth Louis : Het moestuinboek van meester Jan. Foto's en tekeningen Pépé Smit. €14,99 (9+). De boekpresentatie is 8 maart om 16.00 uur in restaurant Merkelbach. Aanmelden kan ... 9789024575398 - Het moestuinboek van meester Jan door Elsbeth Louis.. Het moestuinboek van meester Jan is een praktische én grappige gids voor kinderen vanaf 7 jaar. Dat een moestuin beginnen niet ...

INFORMATIE

AUTEUR
Elsbeth Louis
DIMENSIE
3,31 MB
BESTANDSNAAM
Het moestuinboek van meester Jan.pdf

OMSCHRIJVING

Het moestuinboek van meester Jan is een praktische én grappige gids voor kinderen vanaf 7 jaar. Dat een moestuin beginnen niet moeilijk en duur hoeft te zijn, bewijst meester Jan wel. Al ruim veertig jaar geeft hij les aan kinderen uit groep 6 en 7 en leert hij hen hoe ze met succes hun eigen moestuin kunnen beginnen. Met dit boek kun je nu zelf aan de slag. Dus steek je handen uit de mouwen en oogst nog dit jaar je eigen groente. (Handen wassen komt later wel!)Met ruimte voor eigen aantekeningen, groenteweetjes, moestuinmoppen, stap-voor-stapbeschrijvingen en fullcolourillustraties en foto's van Pépé Smit. Jan Bregman werkt al ruim veertig jaar als moestuinmeester op de Amsterdamse H.C. Vinkschooltuin. Het is de oudste schooltuin van Amsterdam, waar jaarlijks zo'n vijfhonderd kinderen les van hem krijgen. Hij schreef dit boek samen met Elsbeth Louis.

Wil je het boek lezen?Het moestuinboek van meester Jan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elsbeth Louis. Lezen Het moestuinboek van meester Jan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN