Haarmodegids

Haarmodegids - Christina Butcher | Northernlights300.org

...w tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan ... Laatste haarmode 2020 - bryella.info ... . Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Grijs, rood, zwart of blond, kort of lang, stijl of met krullen, hoe je haar zit is belangrijk, ook voor mannen. Voor hen is het de laatste tijd helemaal hip om een snor en baard te laten staan. Verhaal van het vergaan van het jacht de sperwer en van het wedervaren der schipbreukelingen op het eiland quelpaert en het vasteland van korea (1653-1666) met eene beschrijving v Christina Butcher Haarmode gids vlechten, staarten en knotten Ideeën voor allerlei, ook feestelijke, kapsels voor elk seizoen. Stapsgewijze uitleg met veel kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 15 jaar. Non-Fictie Ik von ... Top Honderd | Hair - Leanne Warrick ... . Stapsgewijze uitleg met veel kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 15 jaar. Non-Fictie Ik vond in de bieb deze haarmodegids. Hier staan leuke en makkelijke ideeën in. Dus ik heb voorlopig nog heel wat dingen om uit te proberen op Yinthe. 't Is dat ik mijn sinterklaascadeautjes al in huis heb, want dit boek was ook nog wel leuk geweest......

INFORMATIE

AUTEUR
Christina Butcher
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Haarmodegids.pdf

OMSCHRIJVING

Realiseer je eigen stylish look met deze fantastische kapsels. Met de perfecte vlecht, staart, knot of twist maak je je outfit helemaal af. Of je nu casual naar school of zakelijk naar kantoor gaat, een relaxed stranddagje of een feestelijk uitje hebt, aan je haar zal het niet liggen! Dit boek bevat meer dan 80 kapsels voor lang haar in allerlei stijlen en voor elke gelegenheid. Creëer de meest waanzinnige looks aan de hand van stap-voor-stapbeschrijvingen, duidelijke tekeningen en prachtige foto’s van het eindresultaat. Met adviezen voor verschillende haartypen en -lengten, tips voor producten en accessoires, en varianten op de gebruikte technieken. Met de Haarmodegids is een bad hair day voorgoed verleden tijd!

Wil je het boek lezen?Haarmodegids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christina Butcher. Lezen Haarmodegids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN