Een Afrikaan Op Groenland

Een Afrikaan Op Groenland - Tété-Michel Kpomassie | Northernlights300.org

... Groenland. Uitgever Muntinga, Amsterdam Verschenen 2002 ISBN 9041703861 Kenmerken 307 pagina's, krt, 21 cm Aantekening vert ... Boeken over Groenland Romans Reisverhalen Verhalen ... . [uit het Frans] door Rosalie Siblesz en Laurian Zwart Oorspr. Nederlandse uitg.: Utrecht [etc.] : Veen, 1984. - (Op schrijvers voeten) Vert. van L'Africain du Groenland. Een heerlijk boek om te lezen, hoe een jonge man uit Afrika zijn droom om naar Groenland te gaan verwezenlijkt. Zijn gehele reis beschrijft hij op een geanimeerde manier. Hij vergelijkt de gebruiken van de Groenlanders met die van zij ... Een Afrikaan Op Groenland | BoekenPlatform.nl ... . Zijn gehele reis beschrijft hij op een geanimeerde manier. Hij vergelijkt de gebruiken van de Groenlanders met die van zijn eigen stam. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen. Dit allemaal op een beschrijvende, niet oordelende manier. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: een afrikaan op groenland (-) waar filter verwijderen waar Categorie Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters ... Afrikaans dier mer knobbels op de... (1) Afrikaans dorp (1) Afrikaans eiland (29) Afrikaans geitenleer (1) Afrikaans gerecht (24) Afrikaans gewas (1) Afrikaans graan (1) Afrikaans halfaapje (1) Afrikaans hoefdier (2) "Een Afrikaan op Groenland" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Romans, Verhalen Literatuur, Letterkunde > Literaire fictie algemeen > Vertaalde literaire roman, novelle Kpomassie Tete-Michel, Veen, Pocket paperback, 1991, 9e druk, 307 pagina's, Nederlands, Zeer goed Get this from a library! Een Afrikaan op Groenland. [Tété-Michel Kpomassie; Rosalie Siblesz] -- De belevenissen van een jonge man uit Togo die gefascineerd raakt van Groenland en daarnaartoe reist. Een Afrikaan op Groenland, Tété-Michel Kpomassie. Een afrikaan op groenland, tété-michel kpomassie. De togolees tete-michel vindt in zijn jeugd een boek over groenland. Hij wordt e. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 3,95 21 apr. '20. IJsselstein 21 apr. '20. Bert Paanakker IJsselstein. 114 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met groenland! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Ik verslond de Lonely Planet, las Een Afrikaan op Groenland en keek elke dag op de nieuwssite Sermitsiaq AG. Ik wist bijna alles van Groenland en kende het land al van haver tot gort voordat ik er geweest was. Het was daarom voor de hand liggend dat mijn profielwerkstuk te maken zou hebben Een Afrikaan op Groenland. [Tété-Michel Kpomassie; Rosalie Siblesz; Laurian Zwart] Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create ... Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,...

INFORMATIE

AUTEUR
Tété-Michel Kpomassie
DIMENSIE
5,65 MB
BESTANDSNAAM
Een Afrikaan Op Groenland.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge Afrikaan is voorbestemd om priester te worden maar is bang voor slangen... Op zestienjarige leeftijd ontvlucht hij dorp en land om na een lange zwerftocht door Afrika en Europa terecht te komen op Groenland. De Inuit bekijken hem met grote verbazing maar hij weet zich een plaats te verwerven in hun gemeenschap. Al snel leidt hij hetzelfde leven als de Groenlanders: een hard vissersbestaan, afgewisseld met seks, drank en rock-'n-roll in de plaatselijke discotheek. Uiteindelijk komt hij tot de ontdekking dat er niet alleen verschillen bestaan tussen de Inuit en Afrikanen, maar dat er ook wezenlijke overeenkomsten zijn. EEN AFRIKAAN OP GROENLAND is een verbijsterend reisverhaal.

Wil je het boek lezen?Een Afrikaan Op Groenland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tété-Michel Kpomassie. Lezen Een Afrikaan Op Groenland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN