De vrouw die vluchtte

De vrouw die vluchtte - Anaïs Barbeau-Lavalette | Northernlights300.org

...Lavalette (boek, paperback, ISBN 9789021408590) ... De vrouw die vluchtte (Dutch Edition) eBook: Anaïs Barbeau ... ... . Anaïs Barbeau-Lavalette heeft haar moeders moeder, Suzanne, nooit gekend. Om te achterhalen waarom haar grootmoeder haar... Anaïs Barbeau-Lavalette De vrouw die vluchtte. Gedrukt boek . Een kleindochter wil achterhalen wat haar grootmoeder ertoe dreef haar kinderen in de steek te laten. Genre Feministische verhalen, Fictie Onderwerpen De vrouw die vluchtte Anaïs Barbeau-Lavalette . Anaïs Barbeau-Lavalette heeft haar moeders m ... De vrouw die vluchtte eBook door Anaïs Barbeau-Lavalette ... ... . Anaïs Barbeau-Lavalette heeft haar moeders moeder, Suzanne, nooit gekend. Om te achterhalen waarom haar grootmoeder haar man en twee jonge kinderen verliet en om Suzannes leven te reconstrueren, huurt ze een privédetective in. ... EINDHOVEN (ANP) - De politie heeft woensdag in Eindhoven een 24-jarige automobilist uit Utrecht opgepakt die vlak daarvoor drie vrouwen had aangereden en vervolgens op de vlucht was geslagen. Twee ......

INFORMATIE

AUTEUR
Anaïs Barbeau-Lavalette
DIMENSIE
12,87 MB
BESTANDSNAAM
De vrouw die vluchtte.pdf

OMSCHRIJVING

Anaïs Barbeau-Lavalette heeft haar moeders moeder, Suzanne, nooit gekend. Om te achterhalen waarom haar grootmoeder haar man en twee jonge kinderen verliet en om Suzannes leven te reconstrueren, huurt ze een privédetective in.De vrouw die vluchtte is een intrigerend portret van Suzanne, die opgroeide tijdens de crisis van de jaren dertig, lid was van een invloedrijke groep dissidente kunstenaars, onvermoeibaar streed voor vrouwenemancipatie en met gevaar voor eigen leven deelnam aan de Amerikaanse burgerrechtenbeweging. We volgen haar gedurende 85 jaar, van Montréal naar New York naar Brussel, van minnaar naar minnares naar minnaar, via een abortus, alcoholisme, boeddhisme en een inrichting, en ontrafelen zo een vrouwenleven in de marge van de geschiedenis. Bovenal toont De vrouw die vluchtte de zoektocht van een kleindochter naar haar verleden, in een poging dat te begrijpen.

Wil je het boek lezen?De vrouw die vluchtte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anaïs Barbeau-Lavalette. Lezen De vrouw die vluchtte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN