Zoutzuur

Zoutzuur - Peter J.L.M. Bernink | Northernlights300.org

...gen wil je het ook niet hebben. Als je het op je huid krijgt snel goed spoelen met water dan blijft het bij een eerste graads brandplek ... De Parel Zoutzuur 30% - Welkoop ... . zoutzuur gebruiken? (Er staat nog water in de buis) Groeten, Lana. Omhoog. Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen. Bericht ma 20 aug 2007, 08:29 20-08-'07, 08:29. Gerard. Re: buizen ontstoppen met zoutzuur. Diverse zwakke en sterke zuren zijn geschikt: azijn, citroenzuur, oxaalzuur (vlekkenwater), fosforzuur (cola), zoutzuur, zwavelzuur. ... zoutzuur | | Risico's van stoffen - RIVM ... . Diverse zwakke en sterke zuren zijn geschikt: azijn, citroenzuur, oxaalzuur (vlekkenwater), fosforzuur (cola), zoutzuur, zwavelzuur. De aard van het roest bepaalt wat voor zuur het best is. Walshuid is een mix van diverse oxiden (FeO, Fe2O3, Fe3O4) en is lastig op te lossen. Zoutzuur is dan onder andere interessant. Zoutzuur is een oplossing van waterstofchloride in water. Buiten de chemie worden zowel het gas waterstofchloride als zijn oplossing in water met de naam "zoutzuur" aange......

INFORMATIE

AUTEUR
Peter J.L.M. Bernink
DIMENSIE
8,57 MB
BESTANDSNAAM
Zoutzuur.pdf

OMSCHRIJVING

In het najaar van 1994 wordt de 24-jarige Doortje van Capel op weerzinwekkende wijze vermoord. Verminkt, overgoten met zoutzuur en levend begraven. De moord wordt nooit opgelost en raakt vervolgens als cold case in de vergetelheid. Twintig jaar later wordt oud-neuroloog en speurder Bert Koch door de ouders van Doortje gevraagd een allerlaatste poging te doen de moord op hun dochter op te lossen. Dan blijkt dat in 2004 in Deventer een identieke moord heeft plaatsgevon­den. Eveneens onopgelost. Koch bijt zich vast in beide moorden ondanks tegenwerking van de politie. Het onderzoek leidt naar de schimmige wereld van afpersing, identiteitsfrau­de en cybercriminaliteit. Als nog twee moorden plaatsvinden en Koch inmid­dels het doelwit van de moordenaar is geworden, is een oplossing verder weg dan ooit. Peter J.L.M. Bernink (1944) werd geboren in Enschede. Na zijn studie geneeskunde in Amsterdam vertrok hij naar Groningen om te promoveren en cardioloog te worden. Met groot genoegen was hij vervolgens als cardioloog werkzaam in het Martiniziekenhuis te Groningen. In 2014 verscheen zijn eerste thriller Geen weg terug. Na Valse hoop (2015), Kwade vrienden (2016), Het Icoon (2017) en Gifgas (2018), is Zoutzuur zijn zesde thriller.

Wil je het boek lezen?Zoutzuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter J.L.M. Bernink. Lezen Zoutzuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN