Zorgboek - ADHD bij volwassenen

Zorgboek - ADHD bij volwassenen - E.H. Coene | Northernlights300.org

...Het boek beschrijft ook de mogelijkheden van behandeling (medicijnen) en begeleiding (coaching) ... Oppassen met methylfenidaat voor volwassenen | medischcontact ... . Verder gaat het in op een aantal bijzondere problemen waar volwassenen met ADHD geregeld mee te maken krijgen, zoals problemen op het werk en met verslavingen. Het Zorgboek ADHD is voor ouders van kinderen met ADHD en voor volwassenen met ADHD. De informatie in het boek is bedoeld om een evenwichtig bestaan op te bouwen. Dat wil zeggen: zo min mogelijk hinder hebben van de lastige kanten van ADHD, zo veel mogelij ... Zorgboek ADHD - ISBN ... . Dat wil zeggen: zo min mogelijk hinder hebben van de lastige kanten van ADHD, zo veel mogelijk voordeel van de bijzondere kanten van ADHD. Kinderen en volwassen met ADHD zijn snel afgeleid, (meestal) erg druk en impulsief (eerst doen, dan denken). Dat maakt sommige dingen moeilijk voor ze. Een evenwicht vinden, daar gaat het eigenlijk om. Dit boek geeft uitgebreide informatie over ADHD, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Zorgboek Adhd 1e druk is een boek van H. Vinke uitgegeven bij Stichting September. ISBN 9789086480128 Het zorgboek ADHD is voor ouders van kinderen met ADHD en voor volwassenen met ADHD. De informatie in het boek is bedoeld om een evenwichtig bestaan op te bouwen. adhd bij volwassenen, werk. Taal Nederlands Vers. datum 31/10/2014 NSTC 9789086482825 Het Zorgboek ADHD is veelomvattend en geschikt voor zowel ouders van kinderen als volwassenen die no...

INFORMATIE

AUTEUR
E.H. Coene
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
Zorgboek - ADHD bij volwassenen.pdf

OMSCHRIJVING

Bij ADHD wordt snel aan (drukke, lastige) kinderen gedacht, maar ADHD komt ook veel voor bij volwassenen. Naar schatting heeft 3 tot 5% van de volwassenen ADHD. De kenmerken (druk, snel afgeleid, onnadenkend) zijn meestal minder sterk aanwezig dan in de kindertijd. Toch leiden ze vaak tot problemen, bijvoorbeeld in relaties, op het werk en met geld.ADHD kan niet worden genezen. Wel kan er veel worden gedaan om er op een goede manier mee om te gaan. Dat lukt meestal het beste met een combinatie van medicijnen en begeleiding.In dit boek leest u wat ADHD precies is en tot welke problemen het kan leiden. Het boek beschrijft ook de mogelijkheden van behandeling (medicijnen) en begeleiding (coaching). Verder gaat het in op een aantal bijzondere problemen waar volwassenen met ADHD geregeld mee te maken krijgen, zoals problemen op het werk en met verslavingen.Aan het boek hebben veel deskundigen meegewerkt, waaronder psychiaters en mensen van de patiëntenorganisatie. Door deze samenwerking geeft het boek betrouwbare, praktische informatie, waar mensen met ADHD en hun naasten veel aan kunnen hebben.

Wil je het boek lezen?Zorgboek - ADHD bij volwassenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.H. Coene. Lezen Zorgboek - ADHD bij volwassenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN