Verboden moeder

Verboden moeder - Joke Mac-Leane | Northernlights300.org

...ek. Joke Mac-Leane (4 april 1936) woont in Rhenen ... Verboden moeder - Joke Mac-Leane - 9789491773105 | Bruna.nl ... . Ze werkte vele jaren als verpleegkundige. 'Verboden moeder' is gedeeltelijk autobiografisch. Auteur Mac-Leane heeft op indirecte wijze te maken gehad met de ontvoering van het driejarige Britse meisje Maddie in Portugal enkele jaren geleden. Dit gaf haar de inspiratie voor het schrijven van dit boek. Joke Mac-Leane (4 april 1936) woont in Rhenen. Ze werkte vele jaren als verpleegkundige. Raambezoek verboden in Drents verpleeghuis: 'Mi ... Verboden moeder - Joke Mac-Leane - 9789491773105 | Bruna.nl ... . Raambezoek verboden in Drents verpleeghuis: 'Mijn moeder is zo verdrietig' 15 april 2020 17:22 Aangepast: 15 april 2020 17:41 Raambezoek zoals het wel moet:...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Mac-Leane
DIMENSIE
10,7 MB
BESTANDSNAAM
Verboden moeder.pdf

OMSCHRIJVING

Sabine, een meisje van ruim drie jaar, wordt in Portugal ontvoerd. Samen met haar moeder Katlijn woont ze al enige tijd in een fraai huis aan de Portugese kust. Katlijn is volkomen overrompeld. Ook de vader en de grootouders van het kindje zijn ten einde raad. Het verhaal laat op prachtige en aandoenlijke wijze de grote directe psychische gevolgen van deze ontvoering zien en wat dat doet met het verdere leven van vooral de moeder en de vader van Sabine. Er begint een lange en zware zoektocht langs een weg die niemand natuurlijk had willen gaan. Door hoop gedreven blijft Katlijn de eindeloze zoektocht vervolgen, want zolang ze hoopt zal haar kind leven. Van het begin tot het eind van het verhaal wordt de lezer in spanning gehouden hoe het verder zal gaan. Wordt Sabine alsnog gevonden? Zo ja, door wie is ze dan ontvoerd? Misschien geadopteerd?'Verboden moeder' is gedeeltelijk autobiografisch. Auteur Mac-Leane heeft op indirecte wijze te maken gehad met de ontvoering van het driejarige Britse meisje Maddie in Portugal enkele jaren geleden. Dit gaf haar de inspiratie voor het schrijven van dit boek.Joke Mac-Leane (4 april 1936) woont in Rhenen. Ze werkte vele jaren als verpleegkundige. Na haar pensionering ontwaakten jeugdtalenten waardoor ze zich toelegde op schrijven. Met haar psychologische roman 'Verboden Moeder' voert ze ons mee in een van de meest schokkende situaties die een mens kan overkomen en doet ze een beroep op de diepste lagen van begrip en acceptatie in een onmogelijk dilemma.

Wil je het boek lezen?Verboden moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Mac-Leane. Lezen Verboden moeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN