Partner van een expat?

Partner van een expat? - Carine Bormans | Northernlights300.org

...elen zich steeds meer verantwoordelijk voor het welzijn van de partner," constateert Jacqueline van Haaften, directeur en medeoprichter van Global Connection, een internationaal netwerk voor expat ... Voor de Expat partner - Expat and Life Coach ... ... Het opgeven van bepaalde zekerheden als je je partner naar het buitenland volgt, is niet te onderschatten. De expat-partner staat nog vaak in de schaduw. Zo geeft 71% van de expats aan dat de reden voor een mislukte buitenlandse opdracht een ongelukkige, niet-geïntegreerde partner is. 'Partner van een expat?' door Carine Bormans, Marie Geukens - Onze prijs: €19,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Carine Bormans is ervaringsdeskundige en leefde als ... Partner van een expat? door Carine Bormans vanaf 6 ... ... . 'Partner van een expat?' door Carine Bormans, Marie Geukens - Onze prijs: €19,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Carine Bormans is ervaringsdeskundige en leefde als expat-partner in Koeweit, Wenen, Parijs, Genève, Nairobi, Kinshasa en verblijft nu in Bamako. Tussendoor werkte ze op de HR-afdeling van Buitenlandse Zaken waar ze zich specialiseerde als trainer voor expats en expat-partners. Expatriatie en vooral de situatie van de expat-partner is een onderbelicht thema. Da...

INFORMATIE

AUTEUR
Carine Bormans
DIMENSIE
4,11 MB
BESTANDSNAAM
Partner van een expat?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe bepaal je zelf je toekomst als partner van een expat? Kun je een carrière hebben in je nieuwe leefomgeving? Welke invulling geef jij aan werk en wat zijn je prioriteiten?Het opgeven van bepaalde zekerheden als je je partner naar het buitenland volgt, is niet te onderschatten. De expat-partner staat nog vaak in de schaduw. Zo geeft 71% van de expats aan dat de reden voor een mislukte buitenlandse opdracht een ongelukkige, niet-geïntegreerde partner is. Duidelijke afspraken zijn noodzakelijk voor een goede start.Daar wil dit boek bij helpen. Als je anders durft te kijken naar werk, gaan er vele deuren open. Dit boek stelt de juiste vragen zowel voor, tijdens als na je verblijf in het buitenland. Het boek geeft inspirerende voorbeelden en waarschuwt voor valkuilen. Stap voor stap maak je keuzes voor een bepaalde job die op dat moment bij jou en je leven past.

Wil je het boek lezen?Partner van een expat? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carine Bormans. Lezen Partner van een expat? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN