Het Lonely Planet wereldrecordboek

Het Lonely Planet wereldrecordboek - Michael Dubois | Northernlights300.org

...orders. Over Lonely Planet. Lonely Planet is een vooraanstaand reismediabedrijf en 's werelds grootste reisgidsenuitgever ... Ketnet presenteert Het Lonely Planet wereldrecordboek ... ... . Het bedrijf publiceert al sinds 1973 inspirerende en betrouwbare informatie voor elk type reiziger. De afgelopen 40 jaar heeft Lonely Planet een bijzondere reisgemeenschap opgebouwd en meer dan 145 miljoen reisgidsen in de ... Lonely Planet: Wereldrecordboek Alle merken Merken. Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis Lonely Planet NL. 19.275 vind-ik-leuks · 184 personen praten hierover. ... Ketnet presenteert: Het Lonely Planet wereldrecordboek ... ... . Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis Lonely Planet NL. 19.275 vind-ik-leuks · 184 personen praten hierover. Lonely Planet magazine is het tijdschrift van 's werelds succesvolste reisuitgever. Kijk voor meer informatie op www.lonelyplanet.nl Het is alweer bijna juni en dat betekent tijd voor een nieuwe editie van Lonely Planet magazine. We ontdekken wonderlijke wateren en hebben een mega quiz om jouw reiskennis te testen. In dit ... De Lonely Planet (Engels voor "Eenzame Planeet") is een reisgids die oorspronkelijk vooral onder rugzaktoeristen grote bekendheid genoot, maar nu ook bij het "grote publiek" bekend is. De gids, die in het Engels geschreven wordt, maar ook vertalingen in andere talen kent, geeft overzichten van bezienswaardigheden en overnachtingsmogelijkheden. Ook worden restaurants, cafés en discotheken ......

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Dubois
DIMENSIE
4,17 MB
BESTANDSNAAM
Het Lonely Planet wereldrecordboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het spectaculairste boek ter wereld Ga mee op een wervelende reis langs de hoogste, diepste, breedste, smalste, koudste, warmste en akeligste dingen op aarde! - Welk land heeft de minste inwoners? - Hoe groot is de grootste edelsteen die ooit werd gevonden? - Welke kleur heeft het zweet van een nijlpaard? - Waar is de kans het grootst dat je door de bliksem wordt getroffen? In dit boek vind je het antwoord op al deze vragen!

Wil je het boek lezen?Het Lonely Planet wereldrecordboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Dubois. Lezen Het Lonely Planet wereldrecordboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN