Schijfwereldreeks - 39 - Snuif

Schijfwereldreeks - 39 - Snuif - Terry Pratchett | Northernlights300.org

...Schijfwereldreeks - 36 - Geld moet wapperen €9 ... Snuif (Schijfwereld Book 39) (Dutch Edition) eBook: Terry ... ... .99. Schijfwereldreeks - 29 - De Nachtwacht €9.99. Schijfwereld 25 / De waarheid €9.99. Schijfwereldreeks - 26 - De dief van de tijd €9.99. Schijfwereldreeks - 15 - Te wapen €9.99. Schijfwereldreeks - 23 ... 9789460234095 9460234097 Snuif Commandeur Douwe Flinx viert met vrouw, kind en tegenzin vakantie op zijn landgoed. Saai hoor, maar al gauw dienen zich moord en doodslag aan. Buiten d Schijfwereldreeks - 39 - Snuif van Te ... Snuif 9789460234095 9460234097 | VindBoek ... . Buiten d Schijfwereldreeks - 39 - Snuif van Terry Pratchett uit het genre Thrillers & Fantasy kopen? De laagste prijs van Schijfwereldreeks 39 Snuif met ISBN code 9789022563267 uit het genre Thrillers & Fantasy vind je bij Prijsvergelijk. Snuif Terry Pratchett • Boek • paperback. Samenvatting . Commandeur Douwe Flinx viert met vrouw, kind en tegenzin vakantie op zijn landgoed. Saai hoor, maar al gauw dienen zich moord en doodslag aan. Buiten de stad is politieman Flinx niet bevoegd, maar dat was nooit een bezwaar. In dit 22ste deel van de Schijfwereldreeks wordt een nieuw continent op de Schijfwereld ontdekt. IksIksIksIks, een heet, droog en dor werelddeel. Via een badkamerraampje strandt een groep tovenaars op dit 'lost continent'. De magiërs zijn op zoek naar een geneesmiddel voor de Bibliothecaris die steeds van gedaante verandert. De aloude antiheld Rinzwind (bekend van een aantal Op Stoom van Terry Pratchett kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789022574522. Schijfwereld 33 - Snuif. Commandeur Douwe Flinx viert met vrouw, kind en tegenzin vakantie op zijn landgoed. Saai hoor, maar al gauw dienen zich moord en doodslag aan. Buiten de stad is politieman Flinx niet bevoegd, maar dat was nooit een bezwaar. Zijn stiekeme gespeur brengt meer aan het licht dan één (stukje van een) lijk. Voor het gewin uit smokkel van tabak en erger wordt zomaar een ... Snuif (Schijfwereld Book 39) (Dutch Edition) eBook: Terry Pratchett: Amazon.co.uk: Kindle Store Op 1001 gedichten staan de leukste gedichten en gedichtjes, meld je aan en voeg ook jouw gedichten toe. Lees ook het gedicht 'Het gedicht, een gezicht'! Goedkope stedentrips Laagste prijs Beste deals! Ook last minute stedentrips, kortingscodes & stedentrips voor in de kerstvakantie. Boek NU! Naast klassieke koperen en glazen snuivers, heeft Elephantos cocaïne bullets, snuifbuisjes en snuifkettingen om het heerlijke witte poeder goed te kunnen snuiven. Terwijl je door onze snuifartikelen bladert, zal je ook cocaïne molentjes, grinders, raspen en scheermesjes tegenkomen. COVID-19 Resources. Reliable information about the coronavirus (COVID-19) is available from the World Health Organization (current situation, international travel).Numerous and frequently-updated resource results are available from this WorldCat.org search.OCLC's WebJunction has pulle...

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Pratchett
DIMENSIE
12,12 MB
BESTANDSNAAM
Schijfwereldreeks - 39 - Snuif.pdf

OMSCHRIJVING

Douwe Flinx, Commandeur van de Ankh-Meurborkse Stadswacht, houdt met vrouw en zoontje vakantie op zijn hertogelijke landgoed. Hij verveelt zich stierlijk, maar al snel steekt de misdaad zijn moorddadige kop op. Buiten de stad is Flinx niet bevoegd als politieman, maar daar liet hij zich in het verleden ook nooit door tegenhouden. Zijn heimelijke speurwerk brengt veel meer aan het licht dan één (stukje van een) lijk. Een grote, ingewikkelde samenzwering heeft het voorzien op een hele soortAch, die kleine, vieze, stinkende, onderaards levende wezens kun je toch amper een volk noemen. En dan hebben ze ook nog de walgelijke gewoonte om lichaamsafval - zoals snot en afgeknipte nagels - op te sparen. Maar wel in fraaie, kunstzinnige ungjoe potten die ze zelf maken. En waar komt die prachtige, aangrijpende muziek vandaan?Douwe Flinx wil de schuldigen voor het gerecht slepen, maar eenvoudig zal dat niet worden.Als Pratchett het opneemt voor de verworpenen van de Schijf is hij op zijn best!

Wil je het boek lezen?Schijfwereldreeks - 39 - Snuif in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Pratchett. Lezen Schijfwereldreeks - 39 - Snuif Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN