Noodweer

Noodweer - Marijke Schermer | Northernlights300.org

...ing is wederrechtelijk, maar de dader wordt niet gestraft ... Noodweer: veel schade in Rotterdam en Roosendaal ... ... . Eventuele mededaders worden wel gestraft. Noodweer. Als je schade hebt geleden aan je woning of auto door noodweer, dan valt die schade vaak onder de dekking van je inboedel- en opstalverzekering (woning) of autoverzekering. De verzekeraar stelt dan samen met jou de schade vast en zorgt ervoor dat de schade zo snel mogelijk hersteld kan worden. Woningen ontruimd na noodweer in Eindhoven: 'Het water ... NoodweerBenelux - Home | Facebook ... . Woningen ontruimd na noodweer in Eindhoven: 'Het water liep als een riviertje mijn huis binnen' EINDHOVEN - Ze staan er nog beduusd bij na de extreme regenval van vrijdagavond, de buurtbewoners van de Moggendries in Tongelre.Vijf woningen werden vrijdagavond ontruimd, omdat het gevaar bestond dat de fundering het zou begeven. Update - Opnieuw is zwaar onweer op komst. Het KNMI en Rijkswaterstaat waarschuwen voor een zware avondspits vanwege de combinatie van noodweer en Pinksteren, de ANWB verwacht zo'n 600 kilometer…...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Schermer
DIMENSIE
3,63 MB
BESTANDSNAAM
Noodweer.pdf

OMSCHRIJVING

Emilia wordt vanuit een leven dat geheel op orde lijkt door een ogenschijnlijk onbeduidend incident teruggeworpen op een bewust verdrongen episode uit haar nabije verleden. Ze wilde niet dat de sporen die het naliet haar geluk en haar liefde in de weg zouden zitten. Maar tot haar vertwijfeling lukt dat niet: iets in haar leven is onafgewerkt achtergebleven. Zoals alle leed, komt het niet alleen. Emilia woont met haar gezin buitendijks en de dreiging van het stijgende water wordt steeds nijpender. Schermer laat ons van nabij getuige zijn van het levenspad van een veertigjarige vrouw, dat langzaam glibberig en gevaarlijk wordt. Emilia is statisticus en tracht houvast te vinden in een gemiddeld leven, maar wat zij meemaakte ontsnapt aan de veilige stolp van de normaalverdeling. Na Mensen in de zon overtuigt Schermer andermaal met een scherp en meedogenloos portret van een vrouw die zich vastdraait in goede bedoelingen en de onwil zich door een trauma in de luren te laten leggen.

Wil je het boek lezen?Noodweer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Schermer. Lezen Noodweer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN