De Eervolle Vijand

De Eervolle Vijand - Raymond E. Feist | Northernlights300.org

...achter de vijandelijke linies. Om te overleven moeten ze samenwerken met de vijand ... Recensie van sven over Legenden van de Oorlog van de Grote ... ... . De eervolle vijand | ISBN 9789022550939 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geschreven bij De eervolle vijand / druk Heruitgave. Samen met 3 collega-schrijvers is Raymond E. Feist de serie Legenden van de oorlog van de grote scheuring gestart. Het zijn zogenaamde "vergeten verhalen" die allen hebben plaatsgevonden in het inmiddels welbekende Midkema waarvan momenteel bijna 30 delen zijn verschenen. De eervolle vijand begint in het negende jaar van de Oorlog van de Grote Scheuri ... Legende van de oorlog en de grote scheuring 1 De eervolle ... ... . De eervolle vijand begint in het negende jaar van de Oorlog van de Grote Scheuring tussen de strijdkrachten van het Koninkrijk der Eilanden en de Tsurani, afkomstig van de verre wereld Kelewan. Aan het westelijke front is de winter aangebroken. In de Grote Noordelijke bergen is een groep Koninkrijkse soldaten actief die De Marodeurs genoemd wordt. De eervolle vijand Raymond E. Feist ; R. Feist ; William Forstchen Reeks: Legenden van de Oorlog van de Grote Scheuring (1) Gezworen vijanden worden gedwongen elkaar te vertrouwen De eervolle vijand speelt midden in de Oorlog van de Grote Scheuring en concentreert zich op een aantal elitesoldaten die ingesloten zitten achter de vijandelijke linies. Auteur: Feist, Raymond E. Serie: Legenden van de Oorlog van de Grote Scheuring. Uitgever: Amsterdam, De Boekerij bv (Uitgeverij M imprint) 2001-2003 De eervolle vijand. Gezworen vijanden worden gedwongen elkaar te vertrouwen De eervolle vijand speelt midden in de Oorlog van de Grote Scheuring en concentreert zich op een aantal elitesoldaten die ingesloten zitten achter de vijandelijke linies. Om te overleven moeten ze samenwerken met de vijand. De eervolle vijand speelt midden in de Oorlog van de Grote Scheuring en concentreert zich op een aantal elitesoldaten die ingesloten zitten achter de vijandelijke linies. Om te overleven moeten ze samenwerken met de vijand. Negen jaren zijn verstreken sinds de Oorlog van de Grote Scheuring uitbrak. 9-sep-2016 - De eervolle vijand van Raymond E. Feist bestellen? Boe...

INFORMATIE

AUTEUR
Raymond E. Feist
DIMENSIE
3,91 MB
BESTANDSNAAM
De Eervolle Vijand.pdf

OMSCHRIJVING

Gezworen vijanden worden gedwongen elkaar te vertrouwen… De eervolle vijand speelt midden in de Oorlog van de Grote Scheuring en concentreert zich op een aantal elitesoldaten die ingesloten zitten achter de vijandelijke linies. Om te overleven moeten ze samenwerken met de vijand. Negen jaren zijn verstreken sinds de Oorlog van de Grote Scheuring uitbrak. Dennis Hartraft en zijn koninkrijksgezinde Marodeurs vechten onverzettelijk door tegen de Tsurani, de van Kelewan afkomstige invallers. Na een zoveelste treffen met hun gezworen vijand zijn de Marodeurs koud, hongerig en doodmoe. Ze gaan op weg naar een garnizoensplaats en bereiken die tegelijkertijd met een patrouille Tsurani. Maar voor de twee groepen elkaar in de haren kunnen vliegen, blijkt dat er een grotere en dodelijker vijand aanwezig is: een leger van de gevreesde zwarte elfen, de moredhel. Dit dwingt de Marodeurs samen te werken met hun gehate tegenstanders en als één man te vechten tegen het nog grotere gevaar. In hun strijd tegen de elfen, de extreme kou en hun geweten, moeten Marodeurs en Tsurani bij zichzelf te rade gaan wat het belangrijkste is: hun eer of hun leven.

Wil je het boek lezen?De Eervolle Vijand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raymond E. Feist. Lezen De Eervolle Vijand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN