Het geluk van de Chinezen

Het geluk van de Chinezen - Eefje Rammeloo | Northernlights300.org

...e en verhalende wijze diverse aspecten van de hedendaagse Chinese samenleving beschrijft, van milieuvervuiling tot innovatie, van spanningen in Xinjiang en Hong Kong tot vergrijzing en de grote hoeveelheid singles onder jonge Chinezen, van moslims in het westen tot christenen aan de oostkust ... Het geluk van de Chinezen, Eefje Rammeloo | Donner ... . Het geluk van de Chinezen. Chinezen moeten dromen, riep de Chinese premier Xi Jinping in 2012. De 'Chinese Droom' moest een praktisch antwoord bieden op de identiteitscrisis waarin China verkeerde. Na jaren van onstuitbare economische groei moest het land zich opnieuw uitvinden, om de problemen het hoofd te bieden.In 2016 heeft de bevolking steeds meer te besteden. Trouwborst, Jannie - Rammeloo, Eefje - Frisse kijk op China Van onze correspondent in Shanghai, zo luidt de ondertitel v ... Het geluk van de Chinezen - Eefje Rammeloo - 9789059367104 ... ... . Na jaren van onstuitbare economische groei moest het land zich opnieuw uitvinden, om de problemen het hoofd te bieden.In 2016 heeft de bevolking steeds meer te besteden. Trouwborst, Jannie - Rammeloo, Eefje - Frisse kijk op China Van onze correspondent in Shanghai, zo luidt de ondertitel van Het geluk van de Chinezen. In het boek staan de verslagen van gesprekken die Eefje Rammeloo voerde met Chinezen uit verschillende delen van het enorme land. Jong en oud, rijk en arm, stadsbewoners en boeren, studenten en arbeiders, mannen en vrouwen, ze komen allemaal aan ... Chinezen moeten dromen, riep de Chinese premier Xi Jinping in 2012. De "Chinese Droom" moest een praktisch antwoord bieden op de identiteitscrisis waarin China verkeerde. Na jaren van onstuitbare economische groei moest het land zich opnieuw uitvinden, om de problemen het hoofd te bieden. In 2016 heeft de bevolking steeds meer te besteden. De Chinese dromen en de alledaagse realiteit die Eefje Rammeloo schetst, geven een fascinerende inkijk in het China van vandaag en een indicatie van de richting die China op dit cruciale moment inslaat." Het geluk van de Chinezen is at ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eefje Rammeloo
DIMENSIE
8,5 MB
BESTANDSNAAM
Het geluk van de Chinezen.pdf

OMSCHRIJVING

China is een politieke en economische grootmacht. Maar wat weten wij daadwerkelijk van het land dat op het wereldtoneel zo'n vooraanstaande rol speelt? En hoe denken de Chinezen zelf over de razende ontwikkeling van hun land, met als gevolg luchtvervuiling, vergrijzing en een groeiende kloof tussen stad en platteland? Waar maken ze zich zorgen om, wat is hun idee van vooruitgang en welke offers zijn ze bereid ervoor te brengen? Eefje Rammeloo komt bij de Chinezen thuis en spreekt met hen over hun zorgen en dromen over de vooruitgang.

Wil je het boek lezen?Het geluk van de Chinezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eefje Rammeloo. Lezen Het geluk van de Chinezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN