Een ster voor mevrouw Blake

Een ster voor mevrouw Blake - April Smith | Northernlights300.org

...ster voor mevrouw Blake. In de Verenigde Staten werd in 1929 een wet goedgekeurd die het mogelijk maakte dat moeders het graf van hun tijdens de Eerste Wereldoorlog omgekomen zonen konden bezoeken ... Een Ster voor mevrouw Blake - Bibliotheek.nl ... . Met Een ster voor mevrouw Blake brengt April Smith een uniek moment in de Amerikaanse geschiedenis, en van vijf vrouwen in het bijzonder, tot leven. Met Een Ster voor mevrouw Blake brengt April Smith een uniek moment in de Amerikaanse geschiedenis, en van vijf vrouwen in het bijzonder, tot leven. Een Ster voor mevrouw Blake is een aangrijpende roman over vijf karaktervolle vrouwen, maar vooral moeders die op weg zijn naar de laatste rustplaats van hun zoon om definitief afscheid van ze t ... bol.com | Een ster voor mevrouw Blake (ebook), April Smith ... ... . Een Ster voor mevrouw Blake is een aangrijpende roman over vijf karaktervolle vrouwen, maar vooral moeders die op weg zijn naar de laatste rustplaats van hun zoon om definitief afscheid van ze te nemen. `Smiths subtiele, ontroerende proza brengt op prachtige wijze een onterecht vergeten historische voetnoot tot leven. Entertainment Weekly In de Verenigde Staten werd in 1929 een wet goedgekeurd die het mogelijk maakte dat moeders het graf van hun tijdens de Eerste Wereldoorlog omgekomen zonen in Frankrijk konden bezoeken. Met Een Ster voor mevrouw Blake brengt April Smith een uniek moment in ... Een ster voor mevrouw Blake 1-400_Opmaak 1 07-08-14 15:46 Pagina 12. Ellsworth kwamen veel mensen de moeilijke tijden in elk geval door dankzij de door de overheid geleverde Marafax-bonen, stevi-ge amberkleurige dingen die zuinige types met alleen wat zout erbij klaarmaakten. Een ster voor mevrouw Blake | ISBN 9789045204475 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) bo...

INFORMATIE

AUTEUR
April Smith
DIMENSIE
8,24 MB
BESTANDSNAAM
Een ster voor mevrouw Blake.pdf

OMSCHRIJVING

`Smiths subtiele, ontroerende proza brengt op prachtige wijze een onterecht vergeten historische voetnoot tot leven.Entertainment WeeklyIn de Verenigde Staten werd in 1929 een wet goedgekeurd die het mogelijk maakte dat moeders het graf van hun tijdens de Eerste Wereldoorlog omgekomen zonen in Frankrijk konden bezoeken. Met Een Ster voor mevrouw Blake brengt April Smith een uniek moment in de Amerikaanse geschiedenis, en van vijf vrouwen in het bijzonder, tot leven.Een Ster voor mevrouw Blake is een aangrijpende roman over vijf karaktervolle vrouwen, maar vooral moeders die op weg zijn naar de laatste rustplaats van hun zoon om definitief afscheid van ze te nemen. De vrouwen maken voor het eerst kennis met elkaar voor ze aan hun reis beginnen: Katie, een Ierse dienstmeid uit Massachusetts; Minnie, vrouw van een Russische kippenboer van Joodse afkomst; Bobbie, een rijke dame uit Boston; Wilhelmina, een voormalige tennisster in precaire mentale toestand en Cora Blake, een alleenstaande moeder en bibliothecaresse uit Maine.Geen van de pelgrims zal zo beïnvloed worden als Cora Blake. Zij heeft bijna haar hele leven in een klein vissersdorpje aan de kust in Maine gewoond en zorgt voor de drie dochters van haar overleden zus in de hoop de leegte te vullen die haar zoon Sammy, die is omgekomen tijdens de laatste dagen van de oorlog, heeft nagelaten.Maar ze is niet voorbereid op wat haar tijdens deze onvoorspelbare reis te wachten staat. Niet alleen raakt haar leven onlosmakelijk verbonden met dat van haar reisgenotes, ze ontmoet in Parijs een geëmigreerde Amerikaanse journalist die in de loopgraven gewond is geraakt en dankzij wiens onderzoekswerk ze een cadeau ontvangt waar ze nooit van had durven dromenApril Smith is scenarioschrijver en producent. Voor haar roman Een Ster voor mevrouw Blake reisde ze naar Maine, New York, Parijs, Verdun en de Amerikaanse militaire begraafplaats in Romagne-sous-Montfaucon, in Frankrijk. Ze woont in Santa Monica, Californië, samen met haar man.

Wil je het boek lezen?Een ster voor mevrouw Blake in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur April Smith. Lezen Een ster voor mevrouw Blake Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN