Dan wappert mijn hart naar je toe

Dan wappert mijn hart naar je toe - Janneke Harmsen -de Boer | Northernlights300.org

...Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders ... Dan wappert mijn hart naar je toe, Janneke Harmsen - de ... ... . Amazon.com: Dan wappert mijn hart naar je toe: liefde in tijden van alzheimer (Dutch Edition) (9789055153572): Janneke Harmsen-de Boer: Books 'Dan wappert mijn hart naar je toe' is een ontroerend, geestig en openhartig document. Het verhaal geeft een uniek inzicht in het verloop van de ziekte, maar ook in de gevolgen van de ziekte voor partner, familie en vrienden.De avond is vrij toegankelijk. Dan wappert mijn hart naar je t ... Dan wappert mijn hart naar je toe - Dementieweb ... .De avond is vrij toegankelijk. Dan wappert mijn hart naar je toe (midprice) Janneke Harmsen-de boer. 0. Verschenen in 2011 bij Uitgeverij Van Gennep B.V. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Literaire non-fictie Uitgeverij Uitgeverij Van Gennep B.V. Laatste editie 03 oktober 2011 Buy Dan wappert mijn hart naar je toe (midprice): Liefde in tijden van Alzheimer 01 by Janneke Harmsen-de Boer (ISBN: 9789461640109) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Harmsen -de Boer
DIMENSIE
11,70 MB
BESTANDSNAAM
Dan wappert mijn hart naar je toe.pdf

OMSCHRIJVING

Dick is halverwege de zestig als de eerste verschijnselen van dementie zich bij hem openbaren. Hij wordt vergeetachtig, kan zich niet meer oriënteren, krijgt afasie en in een vroeg stadium wanen. Janneke, zijn echtgenote, is zodra de diagnose alzheimer eenmaal is gesteld, vast van plan om zo lang mogelijk samen met Dick thuis te blijven wonen. Een ongebruikelijke wens, zo blijkt. Met steun van familie, vrienden en een bekwame en invoelende begeleider lukt het haar om thuis voor Dick te zorgen én daarbij zichzelf niet voorbij te lopen. Ze houdt een dagboek bij. Daarin noteert ze alle gekke, moeilijke, onbegrijpelijke maar ook leuke gebeurtenissen die zich als gevolg van de ziekte voordoen. Maar het dagboek gaat ook over haarzelf en haar verdriet over wat ze kwijtraakt: de gesprekken aan de keukentafel, de humor, gedeelde herinneringen. Dat ze dit verdriet nauwelijks met Dick kan delen maakt de alzheimerjaren extra zwaar. Janneke richt zich in DAN WAPPERT MIJN HART NAAR JE TOE naar je toe direct tot Dick, omdat ze, zo legt ze uit, nooit over hem heeft willen praten, maar altijd mét hem. Het resultaat is een ontroerend, geestig en openhartig document dat een uniek inzicht geeft in het verloop en de gevolgen van de ziekte van Alzheimer voor partner, familie en vrienden.

Wil je het boek lezen?Dan wappert mijn hart naar je toe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Harmsen -de Boer. Lezen Dan wappert mijn hart naar je toe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN