Amy, mijn dochter

Amy, mijn dochter - Mitch Winehouse | Northernlights300.org

...ikale nalatenschap goed wordt gezorgd. Er is ... Amy, dochter van Wesley Sonck, ondervindt ook keerzijde ... ... ... Na Amy''s overlijden heeft de familie besloten om andere mensen die met een verslaving kampen te helpen. Alle opbrengsten van Amy, mijn dochter gaan naar de Amy Winehouse Foundation. Hoewel het interessant is om Amy''s wereld beter te leren kennen, leest het boek niet prettig. Heel veel namen passeren - vaak zonder duidelijke introductie. Amy, mijn dochter | ISBN 9789400501812 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Amy, mij ... Amy, mijn dochter by Mitch Winehouse - Goodreads ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Amy, mijn dochter is het openhartige en liefdevolle verhaal van een vader die zijn dochter verliest. Een getalenteerde vrouw die veel te jong is gestorven, maar een erfenis achterlaat die generaties lang zal voortduren. Amy s familie, vrienden en fans rouwden op 23 juli 2011, ... Amy, mijn dochter. Amy, mijn dochter is het openhartige en liefdevolle verhaal van een vader die zijn dochter verliest. Een getalenteerde vrouw die veel te jong is gestorven, maar een erfenis achterlaat die generaties lang zal voortduren. Amy's familie, vrienden en fans rouwden op 23 juli 2011, toen het tragische nieuws naar buiten kwam dat deze opmerkelijke en bijzondere vrouw er niet meer was. Amy mijn dochter: Taal: Nederlands : Uitgever: VIP: Bijzonderheden: 2012, 268p. geïll. ingenaaid: Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten) Meer info: Sphinx uit Groningen . Niet alle boeken staan in de winkel. Wilt U een boek inzien of afhalen, dan graag van te voren een bericht. Een ... Amy, mijn dochter is het openhartige en liefdevolle verhaal van een vader die zijn dochter verliest. Een getalenteerde vrouw die veel te jong is gestorven, maar een erfenis achterlaat die generaties lang zal voortduren. Amy's familie, vrienden en fa Amy, mijn dochter book. Read 427 reviews from the world's largest community for readers. Amy Winehouse heeft eigenlijk geen introductie nodig. Als veelge... Amy, dochter van Wesley Sonck: "Ik en mijn stiefmoeder zijn heel verschillend, we moeten ons allebei aanpassen" Redactie ; 26 juni 2020; 11u00 Amy Winehouse heeft eigenlijk geen introductie nodig. Als veelgeprezen zangeres verkocht ze miljoenen platen en domineerde ze niet alleen de hitlijsten maar ook de showbizz-headlines. In deze biografie vertelt haar vade...

INFORMATIE

AUTEUR
Mitch Winehouse
DIMENSIE
7,17 MB
BESTANDSNAAM
Amy, mijn dochter.pdf

OMSCHRIJVING

Amy, mijn dochter is het openhartige en liefdevolle verhaal van een vader die zijn dochter verliest. Een getalenteerde vrouw die veel te jong is gestorven, maar een erfenis achterlaat die generaties lang zal voortduren.Amy’s familie, vrienden en fans rouwden op 23 juli 2011, toen het tragische nieuws naar buiten kwam dat deze opmerkelijke en bijzondere vrouw er niet meer was. Fans over de hele wereld hadden hun idool verloren, een diepbedroefde familie had hun Amy verloren. Naast het verdriet bracht deze gebeurtenis ook veel vragen naar boven over haar publieke strijd met drugs en alcohol. Hoe kon een zangeres met zoveel soul zo jong sterven?Vader en vertrouweling Mitch Winehouse geeft een intiem inkijkje in het leven van Amy. Hij zet een portret neer van Amy, met alle personen en gebeurtenissen die haar gevormd hebben: van een ondeugende kindertijd tot de verhalen van haar oma over de Jazz Age en de nummers van Frank Sinatra die thuis werden gezongen. Mitch beschrijft hoe ze haar unieke sound ontwikkelde die onvergetelijke nummers heeft opgeleverd als You Know I’m No Good, Rehab en Back To Black.Er zijn vele manieren om Amy Winehouse te omschrijven - een talent, een bron van inspiratie, een icoon - maar het zijn de humor, charme en levenslust die haar onsterfelijk hebben gemaakt in de harten van vele muziekliefhebbers.Met exclusieve foto’s en kaarten van Amy. Alle auteursopbrengsten van dit boek gaan naar de Amy Winehouse Foundation.

Wil je het boek lezen?Amy, mijn dochter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mitch Winehouse. Lezen Amy, mijn dochter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN