Leerboek Linux

Leerboek Linux - Sander van Vugt | Northernlights300.org

...AD. Hoofdstuk 1 - Kennismaken met Linux. Figuur 1 ... Leerboek Linux / 1 Systeembeheer | Gratis boeken ... ... .3 PuTTY is de de facto-standaard om een Linux-console vanaf een Windows-werkstation te benaderen. 1.3.2 Werken met een gebruikersaccount. Om te kunnen inloggen op een Linux-computer hebt u een gebruikersaccount en een. wachtwoord ... Leerboek Linux, deel 2Dit boek is een vervolg op leerboek Linux deel 1: een inleiding in linux Systeembeheer. In deel 1 inzicht geboden in de organisatie en werking van het besturingssysteem linux; in deel 2 wordt ingegaan op een aantal zaken die u moet weten om Linux optimaal aan te kunnen passen aan de eigen behoeften. Leerboek Linux deel 1. 38. Listing 2.1: Wijzige ... bol.com | Leerboek Linux | 9789039523100 | Sander van Vugt ... ... . Leerboek Linux deel 1. 38. Listing 2.1: Wijzigen van uw wachtwoord. [email protected]:~> passwd. Changing password for sander. Old Password: New Password: Reenter New Password: Password changed. [email protected]:~> Als u als root bent aangemeld, kunt u ook wachtwoorden voor andere gebruikers wijzigen. Leerboek Linux, vierde druk 2 Netwerkbeheer, beveiliging, tuning bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Leerboek Linux deel 1 - sandervanvugt.nl . READ. Hoofdstuk 1 - Kennismaken met Linux. Mocht u overigens zowel de STDOUT als de STDERR naar dezelfde bestemming willen. sturen, dan kan dat ook. U gebruikt dan de constructie 2&1>. Zo zorgt de volgende. opdrachtregel ervoor dat zowel normale uitvoer als foutmeldingen doorgestuurd. worden naar ... Voor u ligt Leerboek Linux deel 3. Zoals de titel aangeeft, is dit het derde boek in een reeks leerboeken over Linux. Nu kan het zo zijn dat u op het moment dat u dit leest deel 2 nog niet gezien heeft. Dat klopt. Vanwege de grote vraag naar een goed leerboek Linux waarin Leerboek Linux deel 1 - sandervanvugt.nl . READ. Hoofdstuk 1 - Kennismaken met Linux. er echter alleen een betaalde versie van SUSE, het enige dat vrij beschikbaar was, was. het demo-systeem. In 2004 kocht het Amerikaanse bedrijf Novell, bekend van hun netwerkbesturingssysteem. NetWare, SUSE ... Leerboek Linux, deel 2 Dit boek is een vervolg op leerboek Linux deel 1: een inleiding in linux Systeembeheer. In deel 1 inzicht geboden in de organisatie en werking van het besturingssysteem linux; in deel 2 wordt ingegaan op een aantal zaken die u moet weten om Linux optimaal aan te kunnen passen aa...

INFORMATIE

AUTEUR
Sander van Vugt
DIMENSIE
7,93 MB
BESTANDSNAAM
Leerboek Linux.pdf

OMSCHRIJVING

Leerboek Linux, deel 2Dit boek is een vervolg op leerboek Linux deel 1: een inleiding in linux Systeembeheer. In deel 1 inzicht geboden in de organisatie en werking van het besturingssysteem linux; in deel 2 wordt ingegaan op een aantal zaken die u moet weten om Linux optimaal aan te kunnen passen aan de eigen behoeften. Het begint met een uiteenzetting over de shell en shell scripts, waarna de opstart procedure aan de orde komt. Vervolgens wordt ingegaan op opbouw en optimalisatie van de kernel en in het laatste hoofdstuk worden geavanceerd onderwerpen met betrekking tot het bestandensysteem behandeld.

Wil je het boek lezen?Leerboek Linux in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sander van Vugt. Lezen Leerboek Linux Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN