Huiselijk haken met Club Geluk

Huiselijk haken met Club Geluk - Marieke Voorsluis | Northernlights300.org

...olz - Paperback. Iedereen kan haken dankzij dit nieuwe boek van Bobbi Eden ... Huiselijk haken doe je met deze nieuwe 'haak'boeken van ... ... . Happy haken. Haak je vrolijk met de nieuwe boeken van Marieke Voorsluijs en Barbara Löhnen, beter bekend als Club Geluk. Voor de lancering van de nieuwe boeken hebben ze een videoclip gemaakt waarin ze laten zien dat haken je veel geluk toebrengt. Ter viering van ons haakdebuut Huiselijk Haken met Club Geluk maakten wij een eighties verantwoorde aerobics clip met wol. We overdrijven niet als dit nu al de leukste dag van 2018 was. Bij deze ... Huiselijk Haken met Club Geluk | Handwerk.nl ... . We overdrijven niet als dit nu al de leukste dag van 2018 was. Bij deze ... Huiselijk haken met Club Geluk | ISBN 9789043920124 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Club Geluk IJsjeskleed Haakpakket - Ontdek het leuke ijsjeskleed uit het boek Huiselijk Haken van Club Geluk! Dit vrolijke vloerkleed is gehaakt met een dik katoen en krijgt door de lange lussen van de bontsteek een extra gaaf effect. Het oevre: Kleine kersttruien breien met Club Geluk, Huiselijk haken met Club Geluk, Club Geluks haak en breijournal, Club Geluk en de fantastische truien en Club Geluk en het geheim van de gebreide ham en meer bizarre breisels. Club Geluk. Werkplaats Club Retro Scrappy Quilts Dekbedden Slaapzak Pannenlappen Ansichtkaarten Leren. In Huiselijk haken breiden ze hun handwerkpalet uit met haken. In dit patronenboek staan handige én hilarische haakontwerpen voor in huis. Zo geeft Club Geluk een nieuwe draai aan granny squares, en haakten ze voor dit boek een unieke eenhoornpoef en warm ijsjeskleed voor de kinderkamer....

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke Voorsluis
DIMENSIE
4,66 MB
BESTANDSNAAM
Huiselijk haken met Club Geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Marieke Voorsluijs en Barbara Löhnen van Club Geluk (@clubgeluk)staan bekend om hun eigenzinnige breisels. Hun motto: haak je happy! In Huiselijk haken breiden ze hun handwerkpalet uit met haken. In dit patronenboek staan handige én hilarische haakontwerpen voor in huis. Zo geeft Club Geluk een nieuwe draai aan granny squares, en haakten ze voor dit boek een unieke eenhoornpoef en warm ijsjeskleed voor de kinderkamer. Ruim 20 haakpatronen waar je domweg gelukkig van wordt! Hierbij komen verschillende garens en haaktechnieken aan bod, zodat er voor ieder wat wils is om te haken.

Wil je het boek lezen?Huiselijk haken met Club Geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke Voorsluis. Lezen Huiselijk haken met Club Geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN