Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis - R. Maas | Northernlights300.org

... van Ierland en Groot-Brittannië tijdens de 5e en 6e eeuw na Chr ... Keltisch kruis - Sieraden online | BESLIST.nl | Mooie ... ... . Deze periode werd gekenmerkt door grootschalige bekeringen van de Kelten door de komst van vele Christelijke missionarissen zoals Sint-Patrick, Sint-Declan en Sint-Columba.In plaats van de oude Keltische symbolen te bannen ... Tarot van het Keltische Kruis. De tarotreading van het Keltische Kruis is een reading voor de gevorderde tarotlegger. Het Kruis biedt je de mogelijkheid complexe of meer persoonlijk ... Keltisch Kruis Tarot legging - Tarot Stap voor Stap ... . Het Kruis biedt je de mogelijkheid complexe of meer persoonlijke vragen te leggen. Kies je tarotdeck, vul eventueel een vraag in en leg de tarotkaarten. Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het Keltisch kruis. Een van de bekendste tarot-leggingen is het Keltisch kruis. Deze legging is gebaseerd op de vorm en betekenis van de Keltische kruisen die te vinden zijn in Engeland en Ierland, van op z'n minst 1200 jaar oud. Het Keltisch kruis is een kaartlegging die in de tarot gebruikt wordt. Het Keltisch kruis wordt ook wel het Bokaal en Staaf-legpatroon genoemd, waarbij de eerste 6 kaarten uit het patroon voor de bokaal staan en de laatste 4 kaarten voor de staaf.Het Keltisch kruis is door Arthur Waite in 1910 geïntroduceerd in de Rider-Waite Tarot.Sindsdien is het een van de meestgebruikte leggingspatronen ... Het Keltisch Kruis tarotlegpatroon kan heel veel informatie geven over een situatie. Zoveel informatie, dat vaak, als ik de lezing al heb afgerond en iets anders aan het doen ben, me nog van alles te binnen schiet. Daarom raad ik aan om je tarotleggingen op te schrijven, en er een paar dagen later weer eens naar te kijken. Het Keltisch Kruis is een legpatroon van 10 kaarten, dat ook zonder vraagstelling gelegd kan worden. Het geeft duidelijkheid over de achtergronden tot het vooruitkijken en achterhalen van oorzaken . Kaart 1 Uitgangspositie Niet als actieve factor binnen het Keltisch Kruis, maar meer als achtergrond waartegen je het Keltisch Kruis kunt bekijken. Het is niet de bedoeling het omgekeerde Aas in de interpretatie van de l...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Maas
DIMENSIE
4,83 MB
BESTANDSNAAM
Het Keltisch Kruis.pdf

OMSCHRIJVING

Het Keltisch Kruis werd als Tarotlegging door Arthur Waite in 1910 geïntroduceerd. Sindsdien leert iedereen die met Tarot begint het Keltisch Kruis. Het is echter niet alleen de belangrijkste Tarotlegging, maar ook een van de moeilijkste. In dit boek wordt met veel voorbeelden uitgelegd hoe je met deze legging kunt werken en wat ze je te bieden heeft. Doordat voor elke kaart beschreven wordt welke betekenis hij in elke positie van het Keltisch Kruis heeft, leer je stap voor stap met deze moeilijke, maar uiterst verhelderende en inzichtgevende legging te werken.Renée Maas is schrijfster en publiciste. Voor Libelle verzorgt ze de weekhoroscopen en daarnaast schrijft ze artikelen. Ze heeft een adviespraktijk en geeft cursussen en lezingen over astrologie, de Tarot en numerologie. Hierover schreef ze een groot aantal boeken, waaronder de bestseller Tarot, een open boek.

Wil je het boek lezen?Het Keltisch Kruis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Maas. Lezen Het Keltisch Kruis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN