God, liefdevol en geduldig

God, liefdevol en geduldig - Jane Williams | Northernlights300.org

...ing in de woestijn, de roeping van de leerlingen, het kruis en de verrijzenis ... Geduld - Herschepping ... . Dit aspect verbindt ze telkens met een belangrijke persoon uit de christelijke traditie in wie zij dit voorbeeldig belichaamd ziet, achtereenvolgens ... God, liefdevol en geduldig. Auteur/artiest: Williams, Jane. Jane WilliamsGod, liefdevol en geduldigIn dit boek mediteert Jane Williams op verschillende ... Lees meer. Schrijf een review. ISBN: 9789089723666. Levertijd: Verschijnt binnenkort Verwacht: 01-02-2021 ... God, liefdevol en geduldig | Reinders Oisterwijk B.V. ... . ISBN: 9789089723666. Levertijd: Verschijnt binnenkort Verwacht: 01-02-2021 Jane Williams God, liefdevol en geduldig In dit boek mediteert Jane Williams op verschillende aspecten van Jezus' ?leven: de geboorte in een kribbe, zijn beproeving in de woestijn, de roeping van de leerlingen, het kruis en de verrijzenis. Dit aspect verbindt ze telkens met een belangrijke persoon uit de christelijke traditie in wie zij dit voorbeeldig belichaamd ziet, achtereenvolgens ... Bijbelteksten over Genade - Laten we dus zonder schroom naderen tot de troon van de Genadige… 'Moge de HEER u zegenen en u beschermen, moge de HEER het… Liefdevol en genadig is de HEER, hij blijft geduldig en groot is zijn trouw… Gods genade is openbaar geworden tot redding van alle mensen. Ze leert… En toch wacht de HEER op het ogenblik dat hij jullie genadig… god, liefdevol en geduldig reviews (0) Jane WilliamsGod, liefdevol en geduldigIn dit boek mediteert Jane Williams op verschillende aspecten van Jezus' ?leven: de geboorte in een kribbe, zijn beproeving in de woestijn, de roeping van de leerlingen, het kruis en de verrijzenis. God, liefdevol en geduldig; Williams, Jane; EAN 9789089723666; CB; studieboeken - boeken - muziek - antiquariaat Een liefdevol en geduldig rolmodel. Gelukkig geven veel mensen niet op. De oude overtuigingen zijn sterk, maar na een aantal sessies voelen ze dat er iets anders is. Het is een klein beetje anders, ook al is de pijn er nog steeds. Als je een heel klein beetje kunt geloven dat iets beters mogelijk is, ... God is liefde 5 Preek over Exodus 34:5-7 (ds. Jos Douma) De HEER daalde neer in een wolk, hij kwam naast Mozes staan en riep de naam HEER uit. De HEER ging voor hem langs en riep uit: De HEER! De HEER! Een God die liefdevol is en genadig, geduldig, trouw en waarachtig, die duizenden geslachten zijn liefde bewijst, God, liefdevol en geduldig In dit boek mediteert Jane Williams op verschillende aspecten van Jezus' ?leven: de geboorte in een kribbe, zijn beproeving in de woestijn, de roeping van de leerlingen, het kruis en de verrijzenis. We kunnen zoveel leren over het karakter en de aard van God, door Bijbelteksten over liefde te lezen. Uiteindelijjk is God liefde (1 Joannes 4:8). We worden opgeroepen om elkaar lief te hebben door een liefdevolle God, die ons heeft bevrijd door z...

INFORMATIE

AUTEUR
Jane Williams
DIMENSIE
12,51 MB
BESTANDSNAAM
God, liefdevol en geduldig.pdf

OMSCHRIJVING

Jane WilliamsGod, liefdevol en geduldigIn dit boek mediteert Jane Williams op verschillende aspecten van Jezus'leven: de geboorte in een kribbe, zijn beproeving in de woestijn, de roeping van de leerlingen, het kruis en de verrijzenis. Dit aspect verbindt ze telkens met een belangrijke persoon uit de christelijke traditie in wie zij dit voorbeeldig belichaamd ziet, achtereenvolgens: Augustinus, Julian of Norwich, Franciscus van Assisi, Teresa van Avila en Jean Vanier. De rode draad is dat God aan het licht komt als een bij uitstek meedogend en bescheiden. Williams schrijft met verbluffende eenvoud en moedig over de meest complexe theologische kwesties, o.a. de centrale vraag "Waarom werd God mens?' en het mysterie van de Drie-ene God. Ieder hoofdstuk eindigt met handreikingen voor verdere verdieping in individueel of groepsverband.Dr. Jane Williams (India, 1957) is theoloog en schrijver. Ze werkt in Londen als vice-decaan en docent aan het Saint Mellitus College en als gastdocent aan het King's College. Ze publiceerde meerdere boeken, o.a. drie commentaren op de zondagse Schriftlezingen van het A-, B- en C-jaar (2003-2005) en Faces of Christ: Jesus in Art (2011).

Wil je het boek lezen?God, liefdevol en geduldig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jane Williams. Lezen God, liefdevol en geduldig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN