Shin Gur 1 - Het ondode rijk

Shin Gur 1 - Het ondode rijk - Dennis Pels | Northernlights300.org

...Ondode Rijk is het eerste deel uit de tweeluik Shin Gur, en het debuut van D ... XLS www.ncsf.nl ... .A. Pels. Vorige maand kwam ook het tweede deel uit.Het is verdrietig te moeten melden dat de auteur vroegtijdig is overleden, waardoor hij het uitkomen van zijn boeken niet zelf heeft kunnen meemaken. Shin Gur 1 - Het ondode rijk. 10,0. Auteur: Dennis Pels. E-book op Bol.com (€ 8,99) Tweeten. Omschrijving Shin Gur 1 - Het ondode rijk. Een groep Mateaarse soldaten wordt door een gezant van de overheersende re ... Shin Gur - Home | Facebook ... . Een groep Mateaarse soldaten wordt door een gezant van de overheersende republiek Calay gedwongen naar een afgelegen en vrijwel vergeten eiland af te reizen om hun ontvoerde familieleden te kunnen zie Een ... Een groep Mateaarse soldaten wordt door een gezant van de overheersende republiek Calay gedwongen naar een afgelegen en vrijwel vergeten eiland af te reizen om hun ontvoerde familieleden ooit nog terug te kunnen zien. In de overlevering wordt het eiland 'Het on...

INFORMATIE

AUTEUR
Dennis Pels
DIMENSIE
3,41 MB
BESTANDSNAAM
Shin Gur 1 - Het ondode rijk.pdf

OMSCHRIJVING

Een groep Mateaarse soldaten wordt door een gezant van de overheersende republiek Calay gedwongen naar een afgelegen en vrijwel vergeten eiland af te reizen om hun ontvoerde familieleden ooit nog terug te kunnen zien. In de overlevering wordt het eiland 'Het ondode rijk' genoemd.De slepende stammenoorlog in het hooggebergte tussen inheemse clans en een mystieke koloniserende stam zou een eeuw geleden de poorten van de onderwereld hebben geopend, waarna de handelscontracten met het eiland werden verbroken. In een ogenschijnlijke verkenningstocht naar de rijkdommen van deze beschavingen worden de Matearen gedwongen om een observator van de republiek Calay te begeleiden.De Mateaarse soldaten bereiken na een gevaarlijke reis het eiland Tirsillia en ontdekken dat het gebukt gaat onder een donkere schaduw, die ook de invloed van de Calay nog over duizenden zeemijlen doet vermoeden. Zou de overlevering waar zijn? Bestaat 'Het ondode rijk'?

Wil je het boek lezen?Shin Gur 1 - Het ondode rijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dennis Pels. Lezen Shin Gur 1 - Het ondode rijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN