Wat als de klant nee zegt?

Wat als de klant nee zegt? - Geert Delobelle | Northernlights300.org

...n op moeilijke situaties. Je leert remmingen om te kopen juist in te schatten en te beantwoorden zodat de klant uiteindelijk voor jou kiest ... PDF Download Wat als de klant nee zegt? ... . Kortom: de ideale praktijkgids voor iedereen die in aanraking komt met klanten. Als de klant nee zegt, is er miscommunicatie tussen de vraag en het aanbod. Het lijkt mij niet meer dan logisch om te achterhalen waarom de klant nee zegt en wat er nodig is om de klant wel positief te laten antwoorden. De verkopende partij heeft tijd en dus geld gestoken in de klant en mag toch de achterliggende reden van het antwoord vragen. Wat als de ... Wat als de klant 'Nee' zegt? - Rainbow Collection Zonwering ... . De verkopende partij heeft tijd en dus geld gestoken in de klant en mag toch de achterliggende reden van het antwoord vragen. Wat als de klant nee zegt? 1e druk is een boek van Geert Delobelle uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401426466 Een antwoord op alle vragen die verkopers zich stellen 'DE CONCURRENTIE IS GOEDKOPER' 'WE HEBBEN AL IEMAND VOOR DAT PROBLEEM' 'STUUR ONS EENS EEN MAILTJE' 'DIT IS VOOR ONS MOMENTEEL GEEN PRIORITEIT' 'IK VERDIEN TE WEINIG OP UW PRODUCT' In gesprekken met klanten kan je steeds weer ... Dan maar korting geven als de klant 'nee' zegt. Nee, dat zou ik u niet willen adviseren. Zeker niet! Want misschien zijn er helemaal geen financiële redenen voor de klant om 'nee' te zeggen. U doet u zelf daarmee te kort als de klant ineens dan toch 'ja' zegt. Probeer eerst de ware reden (zie ook punt 2 uit de blog) te ontdekken. 5. Wat als de klant nee zegt ? | ISBN 9789401436373 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In kernachtige paragrafen en aan de hand van 67 weerstanden leert Wat als de klant nee zegt je omgaan met en anticiperen op moeilijke situaties. Je leert remmingen om te kopen juist in te schatten en te beantwoorden zodat de klant uiteindelijk voor jou kiest. Kortom: de ideale praktijkgids voor iedereen die in aanraking komt met klanten. Wat als de klant nee zegt ... group Incompany training. Wat als de klant nee zegt ... Tijdsduur 1 dag. Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring) Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? In kernachtige paragrafen en aan de hand van 67 weerstanden leert Wat als de klant nee zegt je omgaan met en anticiperen op moeilijke situaties. Je leert remmingen om te kopen juist in te schatten en te beantwoorden zodat de klant uiteindelijk voor jou kiest. Kortom: de ideale praktijkgids voor ie...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Delobelle
DIMENSIE
7,76 MB
BESTANDSNAAM
Wat als de klant nee zegt?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als de klant nee zegt? 1e druk is een boek van Geert Delobelle uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401426466 Een antwoord op alle vragen die verkopers zich stellen 'DE CONCURRENTIE IS GOEDKOPER' 'WE HEBBEN AL IEMAND VOOR DAT PROBLEEM' 'STUUR ONS EENS EEN MAILTJE' 'DIT IS VOOR ONS MOMENTEEL GEEN PRIORITEIT' 'IK VERDIEN TE WEINIG OP UW PRODUCT' In gesprekken met klanten kan je steeds weer op nieuwe bezwaren botsen. Je zou eigenlijk iemand anders moeten spreken, of een andere keer terugkomen, of je product is toch net niet wat de klant zoekt. Hoe ga je met dergelijke situaties positief om? En hoe laat je de klant inzien dat wat jij aanbiedt toch de beste keuze is? In dit boek leer je hoe je van 'nee' naar 'ja' gaat zonder slinkse trucs te gebruiken of je klant te misleiden. In kernachtige paragrafen en aan de hand van 67 weerstanden leert Wat als de klant nee zegt je omgaan met en anticiperen op moeilijke situaties. Je leert remmingen om te kopen juist in te schatten en te beantwoorden zodat de klant uiteindelijk voor jou kiest. Kortom: de ideale praktijkgids voor iedereen die in aanraking komt met klanten.

Wil je het boek lezen?Wat als de klant nee zegt? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Delobelle. Lezen Wat als de klant nee zegt? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN