Vluchtspel 1 - Broederschap van de jacht

Vluchtspel 1 - Broederschap van de jacht - Lineke Breukel | Northernlights300.org

...ensies. e-Book Nieuw vanaf € 9,95. Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten ... Broederschap van de jacht | Hebban Rank Historie | Hebban.nl ... . Zet op verlanglijst. Boek 1 uit de serie Vluchtspel. ... Noté /5: Achetez Broederschap van de jacht de Breukel, Lineke: ISBN: 9789461850775 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van Broederschap van de jacht van Linek ... VLUCHTSPEL - Lineke Breukel - 9789461850775 ... . Hieronder vind je de historie van de ranking van Broederschap van de jacht van Lineke Breukel sinds november 2018. Bestel Broederschap van de Jacht - Vluchtspel deel 1 Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Over de auteur: Lineke Breukel emigreerde in 2012 van het drukke westen van Nederland naar Zweden, waar zij sindsdien midden in de natuur leeft. Over deze stap schreef zij al eerder. Breukel debuteert met haar thriller Vluchtspel, een boek waarin vele persoonlijke ervaringen en emoties van haarzelf zijn verweven met die van de hoofdpersoon. 'Broederschap van de Jacht' door Lineke Breukel - Onze prijs: €19,95 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Get this from a library! Broederschap van de Jacht. [Lineke Breukel] -- Een studente gaat met drie vrienden op survival in de Ardennen; onderweg blijkt de tocht de opmaat tot een wreed jachtspel waarbij de studente de prooi is. Naast schrijfwerk houdt Lineke Breukel zich als coach en behandelaar parttime bezig met het begeleiden van probleemjongeren in een tehuis in Eksjö. Publicaties. Zweedse Buren, Uitgeverij Grenzenloos, 2013. Vluchtspel, trilogie, Thriller, Uitg. Van Dorp Uitgevers (imprint Village). deel 1 Broederschap van de Jacht, 2014....

INFORMATIE

AUTEUR
Lineke Breukel
DIMENSIE
12,66 MB
BESTANDSNAAM
Vluchtspel 1 - Broederschap van de jacht.pdf

OMSCHRIJVING

Nicole is een Haagse studente psychologie die door haar oude schoolvriend Ruud wordt uitgenodigd om mee te doen met een survivaltocht in de Ardennen. De jonge vrouw gaat hier graag op in. Ze wil losbreken uit haar eenzame leven en hoopt stiekem op een relatie met Ruud. De tocht blijkt echter een excuus te zijn voor een illegale jachtpartij waarbij zij als ultieme prooi wordt gezien. Nicole wordt tijdens het Vluchtspel gedwongen om te rennen voor haar leven en verandert door de gebeurtenissen van een onzeker persoon in een zelfredzame vrouw die moet vechten voor haar leven. In dit spannende scenario staat overleven centraal. niet alleen fysiek - door de bloedstollende mensenjacht - maar ook door de heftige emoties die nicole en de verschillende andere personen in deze meeslepende thriller moeten ondergaan.Over de auteur: Lineke Breukel emigreerde in 2012 van het drukke westen van Nederland naar Zweden, waar zij sindsdien midden in de natuur leeft. Over deze stap schreef zij al eerder. Breukel debuteert met haar thriller Vluchtspel, een boek waarin vele persoonlijke ervaringen en emoties van haarzelf zijn verweven met die van de hoofdpersoon.

Wil je het boek lezen?Vluchtspel 1 - Broederschap van de jacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lineke Breukel. Lezen Vluchtspel 1 - Broederschap van de jacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN