Opkomst en ondergang van DSB

Opkomst en ondergang van DSB - Redactie Economie de Volkskrant | Northernlights300.org

...gang van DSB Bank is een belangrijk hoofdstuk in de financiële geschiedenis van ons polderlandje ... De opkomst en ondergang van DSB | Gratis boeken downloaden ... ... . Voor het eers... Opkomst en ondergang van een Noordhollandse bank In een ongekende apotheose en precies een jaar na de nationalisatie van ABN AMRO en Fortis viel het doek voor DSB Bank. Nog geen vier jaar heeft de bank uit Wognum kunnen genieten van de bankvergunning. De oproep van een man zorgde voor een bankrun, waardoor de keizer opeens zonder kleren kwam te staan. Dit boek schetst op heldere wijze de opkomst en ondergang van DSB Bank, met speciale focus op o ... De opkomst en ondergang van DSB door Natasja de Groot ... ... . Dit boek schetst op heldere wijze de opkomst en ondergang van DSB Bank, met speciale focus op oktober 2009, toen de markantste bank van Nederland omviel. Natasja de Groot is redacteur bij De Financiele Telegraaf. Opkomst en ondergang van DSB direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com In de uitzending van zondag aanstaande reconstrueert Reporter de rol van de Nederlandse Bank bij de opkomst en ondergang van DSB. Die toezichthouder valt volgens president directeur Nout Wellink niets te verwijten. Maar Reporter toont aan dat de Nederlandse Bank wel degelijk steken heeft laten vallen. Programma: Reporter Aflevering: De opkomst en ondergang van DSB Opkomst en ondergang van DSB | ISBN 9789054292982 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Opkomst en ondergang van DSB' door Economische redactie De Volkskrant - Onze prijs: €14,95 - Dit product is niet meer leverbaar Opkomst en ondergang van DSB | ISBN 9789491259500 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Redactie Economie de Volkskrant
DIMENSIE
11,92 MB
BESTANDSNAAM
Opkomst en ondergang van DSB.pdf

OMSCHRIJVING

De val van Dirk Scheringa's DSB Bank was een van de grootste financiële thrillers in de Nederlandse geschiedenis. Wekenlang hield die televisiekijkers en krantenlezers in de ban, want soms is de werkelijkheid spannender dan een film. Wat heeft zich allemaal voor en achter de schermen afgespeeld in Wognum, op het ministerie van Financiën en bij De Nederlandsche Bank aan het Frederiksplein?Dit boek, verlucht met talloze, fascinerende ANP-foto's, beschrijft de opkomst en ondergang van Scheringa's financiële imperium, waartoe ook zijn voetbalploeg AZ en zijn Scheringa Museum voor Realisme in Spanbroek behoorden. Is deze trouwhartig ogende entrepreneur kapotgemaakt door het financiële establishment of is hij aan zijn eigen grootheidswaan ten onder gegaan? Dit is het relaas van een opzienbarend financieel debacle en persoonlijke tragedie. Zelden viel in Nederland iemand zo snel van een huizenhoog voetstuk, in detail en gedegen beschreven door de redactie Economie van de Volkskrant.

Wil je het boek lezen?Opkomst en ondergang van DSB in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Redactie Economie de Volkskrant. Lezen Opkomst en ondergang van DSB Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN