E-mails en brieven schrijven in het Engels

E-mails en brieven schrijven in het Engels - Corriejanne Timmers | Northernlights300.org

...iendelijk Een goede zakelijke e-mail of brief schrijven, die ook nog bondig, prettig leesbaar en klantgericht is ... E-mails en brieven schrijven in het Engels | 9789000346561 ... ... . Is dit voor jou nog lastig en tijdrovend? Volg dan de training E-mails en brieven schrijven. Na deze training kun je duidelijke en klantvriendelijke e-mails E-mails en brieven schrijven in het Engels | ISBN 9789000314867 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Amerikanen en Engelsen schrijven hun naam vaak voluit, inclusief voornaam. Tekent men namens dan staat er voor ... bol.com | E-mails en brieven schrijven in het Engels ... ... . Amerikanen en Engelsen schrijven hun naam vaak voluit, inclusief voornaam. Tekent men namens dan staat er voor de naam vaak for of pp. Lees verder. Voorbeeldzinnen voor klachten en vragen in het Engels; Engelse e-mails voor vakantiereserveringen en reizen; Tips voor efficiënt zakelijk e-mailverkeer; Zakelijke brieven in het Nederlands De e-learning 'Brieven schrijven en e-mailen in het Engels' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken. Doelgroep. Misschien spreekt u redelijk Engels, maar schrijven is een andere zaak. Met deze handige tips en voorbeeldzinnen kunt u moeiteloos e-mailen in het Engels....

INFORMATIE

AUTEUR
Corriejanne Timmers
DIMENSIE
3,11 MB
BESTANDSNAAM
E-mails en brieven schrijven in het Engels.pdf

OMSCHRIJVING

Deze e-bookuitgave van de Prisma E-mails en brieven schrijven in het Engels biedt heldere antwoorden op alle vragen die zich kunnen voordoen bij het schrijven van Engelse e-mails of brieven, zowel in de zakelijke als in de privésfeer.Het boek bevat praktische adviezen voor alle aspecten van de klassieke brief, zoals indeling, datering, adressering, aanhef en afsluiting. E-mails kennen minder conventies, maar wát u moet weten over de etiquette bij e-mailcorrespondentie in het Engels vindt u in dit boek. Ook praktische zaken als het aanvragen van een e-mailaccount komen aan de orde. Daarnaast biedt dit boek de oplossing voor allerlei taalkundige problemen die zich bij het schrijven in het Engels kunnen voordoen.Prisma E-mails en brieven schrijven in het Engels is onderdeel van een reeks instructieboeken voor correspondentie in het Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Nederlands.

Wil je het boek lezen?E-mails en brieven schrijven in het Engels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corriejanne Timmers. Lezen E-mails en brieven schrijven in het Engels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN