De lans van het lot

De lans van het lot - Trevor Ravenscroft | Northernlights300.org

...erteld in het boek Genesis en verschillende soera's ... lot - Vertaling Nederlands-Frans ... . Lot was een neef van Abram (later Abraham geheten), de zoon van Abrams broer Haran.. Abram en Lot trokken weg uit Ur der Chaldeeën, om te gaan naar het land Kanaän.Vanwege een hongersnood weken zij gedurende enige tijd uit naar Egypte. De lans van het lot. De speer welke de zijde van Christus doorboorde wordt al eeuwenlang omgeven door een diepe mystiek. Was het waar dat wereldleiders die de speer in he ... Hitlers obsessie voor de Heilige Lans - HistoriënHistoriën ... . Was het waar dat wereldleiders die de speer in het bezit hadden inderdaad over wonderlijke krachten beschikten? Zeker is dat de wereldleiders er geloof aan hechtten. Of het nu ging om Friedrich Barbarossa of Adolf Hitler ... De lans van het lot de occulte macht achter de lans, die de zijde van Christus doorstak, en hoe Hitler de kracht misbruikte om de wereld aan zijn voeten te krijgen. Trevor Ravenscroft. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback Nieuw vanaf € 19,95. Zet op verlanglijst. De Lans van Het Lot is een boek van Karel Biddeloo. RAVENSCROFT, Trevor De Lans van het Lot Uitgeverij Ankh-Hermes, Deventer, 1979 [ISBN 9020248200 (Worldcat, Wikipedia)]De occulte macht achter de Lans, die de zijde van Christus doorstak... en hoe Hitler de kracht misbruikte om de wereld aan zijn voeten te krijgen. In het primair onderwijs groeiden de vrijescholen, tegen de landelijke krimp in, met 4,6% en in het voortgezet vrijeschoolonderwijs groeide het aantal leerlingen met 8,2%. In een breder perspectief laat de groei van de afgelopen jaren een trend zien met een aantal jaren op rij vergelijkbare groeicijfers. De lans van het lot . de occulte macht achter de lans, die de zijde van Christus doorstak, en hoe Hitler de kracht misbruikte om de wereld aan zijn voeten te krijgen. Trevor Ravenscroft, Bob Snoijink Uitgeverij Aspekt B.V. Mens en Maatschappij [rivier] - De Lot (Occitaans": ...

INFORMATIE

AUTEUR
Trevor Ravenscroft
DIMENSIE
4,86 MB
BESTANDSNAAM
De lans van het lot.pdf

OMSCHRIJVING

De speer welke de zijde van Christus doorboorde wordt al eeuwenlangomgeven door een diepe mystiek. Was het waar dat wereldleiders diede speer in het bezit hadden inderdaad over wonderlijke krachtenbeschikten? Zeker is dat de wereldleiders er geloof aan hechtten. Ofhet nu ging om Friedrich Barbarossa of Adolf Hitler, allen geloofdenin de mystieke kracht van het wapen dat gedrenkt was in het bloedvan de Messias. Trevor Ravenscroft is een onbekommerd ingewijde inde occulte wereld die schuil gaat achter dit historische fenomeen. Dit boek werd internationaal geprezen om zijn unieke visie op belangrijkesleutelmomenten uit de geschiedenis.

Wil je het boek lezen?De lans van het lot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Trevor Ravenscroft. Lezen De lans van het lot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN