De laatste keizerin

De laatste keizerin - Anchee Min | Northernlights300.org

...ik-persoon en dat maakt het een persoonlijk verhaal ... De keizerin - Jung Chang - (ISBN: 9789022554142) | De Slegte ... . Erg interessant voor wie in China is geïnteresseerd. Rik Ringers: de laatste keizerin (71) Zeer goede staat . Eerste druk Niets in geschreven. Verkoper. Joseph. Joseph Lembeek, BE Alles van verkoper. ... verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. De erfgenaam van een beroemde familie van autocon ... bol.com | De laatste keizerin, Anchee Min | 9789025423858 ... ... . De erfgenaam van een beroemde familie van autoconstructeurs is ontvoerd, terwijl hij met zijn verloofde een testrit maakte in een prototype. Zijn moeder, die bekend staat als "de laatste keizerin", draagt Rik Ringers op met de ontvoerders te onderhandelen... Jung Chang, auteur van de alom geprezen en veel verkochte boeken Wilde zwanen en Mao, komt nu met De laatste keizerin. Zij vertelt het dramatische levensverhaal van Cixi, een sterke, eigenzinnige vrouw die bijna vijftig jaar lang China zou regeren, voor en achter de schermen. De biografie Mao voegde daar jaren later inzichten aan toe. En dan is daar 'De keizerin', een stukje geschiedeni...

INFORMATIE

AUTEUR
Anchee Min
DIMENSIE
3,54 MB
BESTANDSNAAM
De laatste keizerin.pdf

OMSCHRIJVING

Op zevenjarige leeftijd wordt Tung Chih keizer van China. Als regentes treedt zijn moeder, de concubine Orchidee op. Ze is een vrouw in een mannenwereld vol tradities en haar autoriteit wordt in twijfel getrokken. Het is een gewelddadige en turbulente periode in de Chinese geschiedenis, waarin Keizerin Orchidee een constante vormt. Dit is het dramatische verhaal over hoe een koppige en instinctief handelende vrouw een wijze en politiek bekwame leider werd. Maar bovenal is dit het verhaal van een bijzonder meisje uit de provincie dat via haar huwelijk in de wereld van de macht terecht is gekomen. Haar reputatie in het Westen is die van een bloeddorstige vrouw die tot elke prijs de macht wenste, maar Anchee Min schetst een heel menselijke keizerin die tegen haar zin de macht krijgt, en die alle moeite doet om haar geliefden te beschermen. De laatste keizerin beschrijft deze universele dilemma's in een verhaal over China op de grens van de moderne tijd.

Wil je het boek lezen?De laatste keizerin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anchee Min. Lezen De laatste keizerin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN