Verhalen van liefde, waanzin en dood

Verhalen van liefde, waanzin en dood - Horacio Quiroga | Northernlights300.org

... Archivos ; 26) Vertaling van een keuze uit Todos los cuentos ... Interview Wouter Kusters - Psychiatrie en Filosofie ... . De Verhalen van liefde, waanzin & dood staan vol wrede en bizarre fantasieën, gesitueerd in een weelderige, vijandige natuur, waar mensen een primitief bestaan leiden en het vernisje van de beschaving uiterst breekbaar is. Inhoud: - Het veren kussen ... Verhalen van liefde, waanzin en dood. De 'Verhalen van liefde, waanzin & dood' staan vol wrede en bizarre fantasieën, gesitueerd in een weelderige, vijandige natuur, waar mensen een primitief bestaan leiden en het vernisje van de beschaving uiterst breekbaar is. Verhalen van liefde, waanzin en dood | ISBN 9789071127410 d ... Strafexpeditie van vleesetende mieren: Bundel korte ... ... . Verhalen van liefde, waanzin en dood | ISBN 9789071127410 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Quiroga, Horacio - Verhalen van liefde, waanzin en dood. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. De 'Verhalen van liefde, waanzin & dood' staan vol wrede en bizarre fantasieën, gesitueerd in een weelderige, vijandige natuur, waar mensen een primitief bestaan leiden en het vernisje van de beschaving uiterst breekbaar is. Horacio Quiroga, 'Verhalen van liefde, waanzin en dood' (vertaling en nawoord) Author(s): Steenmeijer, M. Publication year: 1995: Publisher: Amsterdam : Coppens & Frenks: ISBN: 9071127419: Number of Pages: 114 p. Publication type: Book (monograph) Please use this identifier ... Verhalen van liefde, waanzin en dood is een fraai eerbetoon aan Quiroga. De tien gebundelde verhalen zijn uitstekend vertaald, stijlvol uitgegeven en voorzien van een informatief nawoord. Wat mij betreft hadden het er wel wat meer kunnen zijn: een magnifiek verhaal als 'Los inmigrantes' zou eigenlijk niet mogen ontbreken. Verhalen van liefde, waanzin en dood is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Verhalen van liefde, waanzin en dood PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Verhalen van liefde, waanzin en dood Dood. Verhalen van liefde, waanzin & dood van de Uruguayaanse schrijver H...

INFORMATIE

AUTEUR
Horacio Quiroga
DIMENSIE
5,46 MB
BESTANDSNAAM
Verhalen van liefde, waanzin en dood.pdf

OMSCHRIJVING

De 'Verhalen van liefde, waanzin & dood' staan vol wrede en bizarre fantasieën, gesitueerd in een weelderige, vijandige natuur, waar mensen een primitief bestaan leiden en het vernisje van de beschaving uiterst breekbaar is.

Wil je het boek lezen?Verhalen van liefde, waanzin en dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Horacio Quiroga. Lezen Verhalen van liefde, waanzin en dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN