Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen

Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen - Herta Müller | Northernlights300.org

...men Herta Müller. Een jonge vrouw moet zich melden bij de Securitate, de Roemeense geheime dienst ... Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen - De Geus ... . Zodra ze op de tram stapt zwermen haar gedachten uit naar haar jeugd, naar het half-erotische verlangen naar de vader, ... Een jonge vrouw moet zich melden bij de Securitate, de Roemeense geheime dienst. Zodra ze op de tram stapt zwermen haar gedachten uit naar haar jeugd, naar het half-erotische verlangen naar de vader, naar het bijna onbewuste huwelijk met de zoon van de &l Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen | ISBN 9789052265490 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een jonge vrouw moet zich melden bij de Securitate, de Roemee ... Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen door Herta ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een jonge vrouw moet zich melden bij de Securitate, de Roemeense geheime dienst. Zodra ze op de tram stapt zwermen haar gedachten uit naar haar jeugd, naar het half-erotische verlangen naar de vader, naar het bijna onbewuste huwelijk met de zoon van de 'parfumcommunist', die voor de deportatie van haar grootouders verantwoordelijk was, en naar de gesprekken die ze voerde met haar inmiddels ... Get this from a library! Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen. [Herta Müller; Ria van Hengel] -- Tijdens de dictatuur van Ceaucescu in Roemenië zit een jonge vrouw, op weg naar een verhoor, in de tram te mijmeren over haar leven. Fnac: Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen, Herta Müller, Ria Van Hengel". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Herta Müller
DIMENSIE
10,25 MB
BESTANDSNAAM
Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge vrouw moet zich melden bij de Securitate, de Roemeense geheime dienst. Zodra ze op de tram stapt zwermen haar gedachten uit naar haar jeugd, naar het half-erotische verlangen naar de vader, naar het bijna onbewuste huwelijk met de zoon van de ‘parfumcommunist’, die voor de deportatie van haar grootouders verantwoordelijk was, en naar de gesprekken die ze voerde met haar inmiddels overleden vriendin. Als de tram haar halte voorbijrijdt, raakt de vrouw bijna in paniek. Komt ze nog op tijd of zal ze het dit keer laten afweten?

Wil je het boek lezen?Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herta Müller. Lezen Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN