Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos.

Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos. - Ann Lootens | Northernlights300.org

...uw of tweedehands . leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos Ann Lootens ... Boekwinkeltjes.be ... . Nederlands | Hardcover € 19,95 + 39 punten ... Samen met rovers Niek, Riek en Viek gaat Nana aan de slag! Een vrolijk verhaal om samen of alleen te lezen, over vriendschap, ... Leren lezen; Leren lezen met Nana van het Roversbos; ... Op werkdagen vóór 14:00 besteld (en betaald) dezelfde dag verzonden. Ann Lootens Leren lezen met Nana van het Roversbos. Uitgeverij: Clavis B.V.B.A., Uitgeverij: Uitvoering: Gebonden: Taal: Nederlands: Staat v ... Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos ... ... . Uitgeverij: Clavis B.V.B.A., Uitgeverij: Uitvoering: Gebonden: Taal: Nederlands: Staat van het boek: Licht beschadigd : Lekker lezen met een spannend verhaal met bonte prenten en leuke doe-opdrachten, dat is Leren Lezen met Nana van het Roversbos: Een pluim voor haar! Want naast het lezen van een ontzettend leuk verhaal, wordt je alles lezer getrakteerd op vrolijke, kleurrijke tekeningen én grappige opdrachten die je lekker actief houden en de nadruk even verlegt. Welkom allemaal! : leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos LOOTENS, Ann. ... Nana van het Roversbos Trefwoorden samenleesboeken; rekenen Avi-leesniveau AVI - M7 Taal Nederlands Aantal pagina's 60 Illustraties ill. Lezerscommentaar Uw commentaar Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Lootens, Ann - Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos. - welkom allemaal! Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos. (boek) Van een buil en een b(r)oek (boek) Get this from a library! Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos : welkom allemaal!. [Ann Lootens; Emilie Timmermans] -- Binnenkort is er een grote show in het Roversbos. Er moet nog van alles gebeuren. Nana gaat samen met haar vrienden aan de slag. Met samenleesverhaal, recepten, oefeningen en nog veel meer. Voorlezen ... Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos / Lootens, Ann; Deel dit met je vrienden. Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos / Lootens, Ann. Artikelnr: 30329. Merk: Clavis boeken. Productomschrijving. Binnenkort is er een grote show in het Roversbos. "Leren Lezen krijgt een dubbele betekenis met Nana van het Roversbos: Een pluim voor haar. Want niet alleen is dit een leuk avontuur om te lezen voor beginnende lezers, er worden ook heel wat andere dingen geleerd en geoefend. Door middel van leuke opdrachten wordt het lezen wel heel leuk en gezellig!" Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos. Binnenkort is er een grote show in het Roversbos. Aan de hoge uitkijktoren hangt al een mooi spandoek: Welkom allemaal......

INFORMATIE

AUTEUR
Ann Lootens
DIMENSIE
7,77 MB
BESTANDSNAAM
Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos..pdf

OMSCHRIJVING

Binnenkort is er een grote show in het Roversbos. Aan de hoge uitkijktoren hangt al een mooi spandoek: Welkom allemaal op de Toon-Maar-Wat-Je-Kan-Show! Maar eerst moet er nog heel wat gebeuren. Kan iedereen naar de show komen? En hoeveel tafels en stoelen zijn er nodig? En de muzikanten, zijn die er klaar voor? Samen met rovers Niek, Riek en Viek gaat Nana aan de slag!Een vrolijk verhaal om samen of alleen te lezen, over vriendschap, talenten én over de tafels van vermenigvuldiging. Voor beginnende lezers en tellers vanaf 6 jaar.

Wil je het boek lezen?Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann Lootens. Lezen Leren lezen en vermenigvuldigen met Nana van het Roversbos. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN