Ik ben weer velen

Ik ben weer velen - Sabien Clement | Northernlights300.org

...e we deelden".En in de lente: "er lagen almaar meer seconden tussen bliksem en donder" ... Ik ben weer velen | Maud Vanhauwaert ... . Ik ben weer velen is een poëtisch prentenboek, waarin de tekeningen van Sabien Clement in een subtiele dialoog gaan met versregels van Maud Vanhauwaert. Het boek is geschreven vanuit een "ik' die terugkijkt op een verloren liefde en omhelst de vier seizoenen in een relatie. Ik ben weer velen is een poëtisch prentenboek, waarin de tekeningen van Sabien Clement in een subtiele dialoog gaan met versregels van Maud Vanhauwaert. Het boek is geschreven vanuit een 'ik' die terugkijkt op een verloren liefde en omhe ... Ik ben weer velen - devriesvanstockum.nl ... . Het boek is geschreven vanuit een 'ik' die terugkijkt op een verloren liefde en omhelst de vier seizoenen in een relatie. Ik ben weer velen is een poëtisch prentenboek, waarin de tekeningen van Sabien Clement in een subtiele dialoog gaan met versregels van Maud Vanhauwaert. Het boek is geschreven vanuit een 'ik' die terugkijkt op een verloren liefde en omhelst de vier seizoenen in een relatie. Ik ben weer velen book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. Ik ben weer velen is een poëtisch prentenboek, wa...

INFORMATIE

AUTEUR
Sabien Clement
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben weer velen.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben weer velen is een poëtisch prentenboek, waarin de tekeningen van Sabien Clement in een subtiele dialoog gaan met versregels van Maud Vanhauwaert. Het boek is geschreven vanuit een "ik' die terugkijkt op een verloren liefde en omhelst de vier seizoenen in een relatie. Soms ben je één met twee, soms ben je alleen met twee, soms val je uiteen alleen. En ja, soms ben je weer velen. Dit is een boek waarin je kunt dwalen, jezelf kunt verliezen en, tussen de lijnen en regels door, misschien ook weer kunt vinden.

Wil je het boek lezen?Ik ben weer velen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sabien Clement. Lezen Ik ben weer velen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN