Elisa en de profetenzonen

Elisa en de profetenzonen - Else Vlug | Northernlights300.org

... Jezus. Hij was de geestelijk leider... De bijbelse profeet Elisa leefde rond 850 jaar vóór de komst van Jezus ... Else Vlug - Wikipedia ... . Hij was de geestelijk leider van het tien-stammen-rijk Israël. Zijn opdracht was om de koning en het volk in Gods tegenwoordigheid te houden. Vooral de nadrukkelijke wet om nooit vreemde afgoden te aanbidden, werd voortdurend geschonden. Elisa was een bescheiden, vriendelijke profeet. Hij hield niet van geweld. Hij was ... Elisa en de profetenzonen; Vlug, Else; 9789059693180; 90; Tip een vriend(in) over 90 : Elisa en de ... Elisa en de profetenzonen - Opwekking ... . Hij was ... Elisa en de profetenzonen; Vlug, Else; 9789059693180; 90; Tip een vriend(in) over 90 : Elisa en de profetenzonen (Vlug, Else) Wil je jouw vriend(in) ook op de hoogte brengen van dit product? De bijbelse profeet Elisa leefde rond 850 jaar vóór de komst van Jezus. Hij was de geestelijk leider van het tien-stammen-rijk Israël. Zijn opdracht was om de koning en het volk in Gods tegenwoordigheid te houden. Vooral de nadrukkelijke wet om nooit vreemde afgoden te aanbidden, werd voortdurend geschonden. Elisa en de profetenzonen door Vlug, Else, EAN 9789059693180. Over Ichthusboekhandel.nl. Ichthusboekhandel.nl is een landelijke website met vier christelijke boekhandels in de regio rond Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer. De profeet Elisa leefde 850 jaar voor de geboorte van Jezus. Hij was de geestelijk leider van het tienstammenrijk Israël, en kreeg de opdracht om de koning en het volk in Gods tegenwoordigheid te houden, en diens wetten na te leven. Elisa was een bescheiden, vriendelijke profeet. Hij hield niet van geweld. Toch waren zijn wonderen indrukwekkend Elisa en de profetenzonen door Vlug, Else, EAN 9789059693180. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Scopri ELISA EN DE PROFETENZONEN di ELSE VLUG: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Else Vlug is een geweldige auteur. Download en lees het boek Elisa en de profetenzonen op onze website imperialviennaorchestra.co.uk. Helemaal vrij. U vindt Elisa en de profetenzonen in PDF, ePUB, MOBI. Buy ELISA EN DE PROFETENZONE...

INFORMATIE

AUTEUR
Else Vlug
DIMENSIE
5,58 MB
BESTANDSNAAM
Elisa en de profetenzonen.pdf

OMSCHRIJVING

De bijbelse profeet Elisa leefde rond 850 jaar vóór de komst van Jezus. Hij was de geestelijk leider van het tien-stammen-rijk Israël. Zijn opdracht was om de koning en het volk in Gods tegenwoordigheid te houden. Vooral de nadrukkelijke wet om nooit vreemde afgoden te aanbidden, werd voortdurend geschonden.Elisa was een bescheiden, vriendelijke profeet. Hij hield niet van geweld. Hij was niet zo'n krachtfiguur als zijn leermeester Elia, die vuur uit de hemel commandeerde om zijn tegenstanders te vernietigen. Toch waren Elisa's wonderen indrukwekkend. Ze brachten zegen en hielpen de mensen, ze verwezen niet naar Gods wraak, maar naar Gods genade. Elisa hield van God. Hij verzamelde jonge mensen om zich heen, die zich hadden toegewijd aan God en onderwees hen in wat ze moesten weten als dienstknecht van God. Wie was die boeiende Godsman?Else Vlug neemt de lezer mee naar de tijd waarin het kleine volk Israël. bedreigt door grote wereldmachten. vecht om zijn identiteit te behouden.

Wil je het boek lezen?Elisa en de profetenzonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Else Vlug. Lezen Elisa en de profetenzonen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN