De nieuwe advocaat

De nieuwe advocaat - Christ'l Dullaert | Northernlights300.org

... tips. In de zoekmachine 'Zoek een advocaat' staan alle in Nederland ingeschreven advocaten, die samen de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) vormen ... Na De Wolf is het bij Feyenoord wachten op Advocaat ... ... . Zij mogen de titel 'advocaat' voeren. Dit is een beschermde titel. Er zijn momenteel ruim 17.500 advocaten. Via de zoekmachine 'Zoek een advocaat' kunt u een advocaat vinden die u kan helpen ... Misdaadjournalist Peter R. de Vries is de beoogde vertrouwensman van de kroongetuige in het proces tegen de groep rond Ridouan Taghi. Verder is de nieuwe advocaat van de kroongetuige Peter ... Waar staat u als advocaat over 5-10 jaar? Is de toekomst makkelijker als u advocaat bij e ... De nieuwe advocaat - Mr. Online ... . Verder is de nieuwe advocaat van de kroongetuige Peter ... Waar staat u als advocaat over 5-10 jaar? Is de toekomst makkelijker als u advocaat bij een groot kantoor bent of is die voor kleinere kantoren beter? En waar liggen de kansen in de markt als de wereld om u heen automatiseert en opdrachtgevers druk uitoefenen op de tarieven?De auteurs schetsen aan de hand van de belangrijkste trends voor de advocatuur een beeld van de 'Nieuwe Advocaat'. Zij ......

INFORMATIE

AUTEUR
Christ'l Dullaert
DIMENSIE
9,72 MB
BESTANDSNAAM
De nieuwe advocaat.pdf

OMSCHRIJVING

Waar staat u als advocaat over 5-10 jaar? Is de toekomst makkelijker als u advocaat bij een groot kantoor bent of is die voor kleinere kantoren beter? En waar liggen de kansen in de markt als de wereld om u heen automatiseert en opdrachtgevers druk uitoefenen op de tarieven?De auteurs schetsen aan de hand van de belangrijkste trends voor de advocatuur een beeld van de ‘Nieuwe Advocaat’. Zij geven niet alleen hun eigen visie, maar interviewden ook 28 deskundigen voor u: nationaal en internationaal. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met praktische tips. Na het lezen van dit boek kunt u in ieder geval beter antwoord geven op bovenstaande vragen en weet u ook hoe u een en ander praktisch kunt gaanuitvoeren.

Wil je het boek lezen?De nieuwe advocaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christ'l Dullaert. Lezen De nieuwe advocaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN