Socrates op sneakers

Socrates op sneakers - Elke Wiss | Northernlights300.org

...n het kwartaal met elkaar een boek lezen dat van betekenis is voor de onderwijspraktijk ... Elke Wiss leest voor uit Socrates op Sneakers + Doe mee ... ... . Veen, Evert van der - Wiss, Elke - Goede vragen stellen is een kunst "Goede vragen leiden tot en sterke antwoorden". Elke Wiss, theatermaker en praktisch filosoof, ziet graag mooie gesprekken tussen mensen tot stand komen. Zij houdt in Socrates op sneakers een hartstochtelijk pleidooi voor het stellen van de juiste vragen die het onderlinge contact stimuleren, verrijken en verdiepen. Socrates op sneakers is inmiddels een echte bestseller te noemen: in de eerste 2 maan ... Socrates op sneakers - Elke Wiss - 9789026346897 | Bruna.nl ... . Socrates op sneakers is inmiddels een echte bestseller te noemen: in de eerste 2 maanden zijn er al meer dan 10.000 exemplaren verkocht! Het boek zeilde de Bestseller Top 60 én de Top 10 non-fictie binnen, en kwam op nummer 1 in de Managementboek Top 100. Feest! Socrates op sneakers. Hoe het wel moet - bespreking - leren lezen. Vragen naar boven en vragen naar beneden. Het onderscheid tussen vragen naar beneden en vragen naar boven gebruik ik al jaren in mijn trainingen Kunst van het vragenstellen. In Socrates op sneakers leert Elke Wiss je hoe je dat doet. Met Socrates en andere filosofen als inspiratiebron laat zij zien waarom we zo slecht zijn in het stellen van goede vragen, én hoe we er beter in worden. Socrates op sneakers leert je de vaardigheden die nodig zijn om die vragen te stellen die verrassen en aan het denken zetten. Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek. In een tijd waarin iedereen door elkaar roeptoetert enmeningen al snel dezelfde waarde als feiten krijgen, is de verbinding vaak ver te zoeken. We proberen de ander eerder te overtuigen van ons gelijk dan dat we samen op zoek gaan naar wezenlijke ... Socrates op sneakers verschijnt op 28 februari 2020 • € 18,99 • paperback • 12,5 x 20 cm • ca. 224 blz. • isbn 978 90 263 4689 7 • nur 734 • omslagontwerp Bas van Vuurde • e-book ca. € 12,99 • isbn 978 90 263 4690 3 In Socrates op sneakers leert Elke Wiss de kunst van het vragenstellen aan de hand van Socrates en andere beroemde filosofen, zodat we gesprekken voeren die leiden tot verdieping en verbinding. Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek. In Socrates op sneakers leert Elke Wiss je hoe je dat doet. Met Socrates en andere filosofen als inspiratiebron laa...

INFORMATIE

AUTEUR
Elke Wiss
DIMENSIE
4,35 MB
BESTANDSNAAM
Socrates op sneakers.pdf

OMSCHRIJVING

In Socrates op sneakers leert Elke Wiss de kunst van het vragenstellen aan de hand van Socrates en andere beroemde filosofen, zodat we gesprekken voeren die leiden tot verdieping en verbinding.Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek. In een tijd waarin iedereen door elkaar roeptoetert enmeningen al snel dezelfde waarde als feiten krijgen, is de verbinding vaak ver te zoeken. We proberen de ander eerder te overtuigen van ons gelijk dan dat we samen op zoek gaan naar wezenlijke antwoorden. Veel van onze gesprekken hebben daardoor meer weg van een debat dan van een dialoog. We praten liever dan dat we luisteren, voor vragen stellen hebben we geen tijd. En toegeven iets niet te weten is al helemaal geen optie. Hoe mooi zou het zijn als je op elk moment en in iedere situatie weet hoe je precies díé vraag stelt die leidt tot een goed gesprek?In Socrates op sneakers leert Elke Wiss je hoe je dat doet. Met Socrates en andere filosofen als inspiratiebron laat zij zien waarom we zo slecht zijn in het stellen van goede vragen, én hoe we er beter in worden. Socrates op sneakers leert je de vaardigheden die nodig zijn om die vragen te stellen die verrassen en aan het denken zetten. Zodat we gesprekken voeren die leiden tot verdieping en verbinding. Met een ander, én met jezelf.

Wil je het boek lezen?Socrates op sneakers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elke Wiss. Lezen Socrates op sneakers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN