Jack Reacher 24 - Blauwe maan

Jack Reacher 24 - Blauwe maan - Lee Child | Northernlights300.org

... op Marktplaats Jack Reacher, de protagonist van de Britse bestsellerauteur Lee Child, behoeft geen enkele introductie ... Lee Child ; Jack Reacher 25 - Blauwe maan | Tweedehands ... ... . Het schijnt dat er wereldwijd elke 13 seconden een Reacher-thriller wordt verkocht en dat is niet verwonderlijk; de boeken staan altijd garant voor een paar uur gigantische leesplezier. Ook Blauwe maan is niet anders. Jack Reacher is een voormalig militair agent, ... 'Blauwe maan' is een boek waarbij de spanning van de pagina's spat; een pageturner die je gegarandeerd niet opzij kan leggen, zodra je erin begint. Het tempo van het boek is lekker vlot en het plot boeit continu. Opnieuw een topboek van Child! Te downloaden over 8 ... Blauwe maan (Jack Reacher Book 24) eBook: Child, Lee ... ... . Het tempo van het boek is lekker vlot en het plot boeit continu. Opnieuw een topboek van Child! Te downloaden over 8 dagen. Child heeft met zijn Jack Reacher een charismatische hoofdpersoon gecreëerd: eerlijk, intelligent, een loner en bovenal iemand die niet tegen onrecht kan. Vanaf deel 25 van de Jack Reacher serie worden de boeken geschreven door Lee Child en zijn jongere broer Andrew Child (Andrew Grant)....

INFORMATIE

AUTEUR
Lee Child
DIMENSIE
5,9 MB
BESTANDSNAAM
Jack Reacher 24 - Blauwe maan.pdf

OMSCHRIJVING

In dit nieuwe deel in Lee Childs veelgeprezen suspense-serie schiet Jack Reacher een bejaard echtpaar te hulp… En staat hij oog in oog met zijn gevaarlijkste tegenstanders tot nu toe.Blauwe maan is de 25ste Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child.Jack Reacher is een voormalig militair agent, opgeleid om altijd een oogje in het zeil te houden. Hij zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een oudere man die slaapt in zijn stoel en die een dikke envelop met contanten uit zijn zak heeft hangen. Een andere passagier kijkt ook... uiteraard met de gedachte snel rijk te worden.Wanneer de overvaller eindelijk een poging waagt, schiet Reacher te hulp. De oude man is hem dankbaar maar weigert Reachers aanbod om hem thuis te brengen. Hij is kwetsbaar, bang en zit duidelijk in grote problemen.Elders in de stad strijden twee meedogenloze, rivaliserende criminele bendes – de ene Albanees, de andere Oekraïens – om de macht. Hebben ze de controle over de oude man en diens leven? Zal Reacher toekijken en slechte dingen laten gebeuren? Of kan hij de situatie zo beïnvloeden dat die in ieders voordeel is?

Wil je het boek lezen?Jack Reacher 24 - Blauwe maan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lee Child. Lezen Jack Reacher 24 - Blauwe maan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN