Intermittent fasting

Intermittent fasting - Nanneke Schreurs | Northernlights300.org

...an voedingsdeskundige en coach Sylvia Holtslag, weet je zeker dat je op de juiste manier bezig bent ... Intermittent Fasting: Foods to Eat and Avoid | U.S. News ... . Sylvia heeft uitvoering onderzoek gedaan naar welke voedingsmiddelen ervoor zorgen dat je lichaam optimaal functioneert en met dit boek kun jij dit in de praktijk gaan ervaren. Mijn ervaring met Intermittent Fasting. De literatuur stelt dus in principe een "fasting window" voor van 16 uur, maar voor vrouwen mag dit ook 14 uur zijn. Dit is dus de tijd dat je niets eet. Deze uren waren in het begin een fijne houvast, maar zijn nu ... 6 Popular Ways to Do Intermittent Fasting - Healthline ... . Dit is dus de tijd dat je niets eet. Deze uren waren in het begin een fijne houvast, maar zijn nu voor mij slechts een guideline. Intermittent fasting wordt steeds populairder omdat het een grote belofte is voor gezond afvallen en het activeren van je vetverbranding. Ook zijn er aanwijzingen dat je met deze manier van eten jong blijft, je spiergroei stimuleert en je weerstand verbetert - lichamelijk en geestelijk. Intermittent fasting of afwisselend vasten is een methode waarbij met regelmaat vasten onderdeel is van het voedingspatroon en de leefstijl. Er zijn meerdere vormen van intermittent fasting. Zo kun je een deel van de dag vasten, om de dag vasten, of periodiek vasten zoals 5 om 2 (5 dagen eten, 2 dagen vasten)....

INFORMATIE

AUTEUR
Nanneke Schreurs
DIMENSIE
5,46 MB
BESTANDSNAAM
Intermittent fasting.pdf

OMSCHRIJVING

Altijd al eens periodiek vasten willen proberen? Laat je leiden door de tips en adviezen van Nanneke Schreurs en José van Riele.Met Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele heb je alle basics van periodiek vasten bij de hand. Het helpt je in vier weken fitter, gezonder en slanker te worden.Intermittent fasting is een van de grootste (internationale) dieettrends van het moment. Het is een dieetstijl die goed past bij mensen die bezig zijn met fitheid en afvallen. In deze startersgids vind je heldere informatie, een eenvoudig stappenplan om te beginnen, dag- en weekmenu's. En natuurlijk heel veel lekkere recepten! Boordevol vega(n) opties, guilty pleasures, zondagse brunches en nog veel meer!

Wil je het boek lezen?Intermittent fasting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nanneke Schreurs. Lezen Intermittent fasting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN