Het allerbeste

Het allerbeste - Pieter van den Blink | Northernlights300.org

.... Maar bovenal is het een boek van liefde, een al even ongeneeslijke ziekte, die zich nooit laat verdringen ... Ik wens u het allerbeste - Engelse vertaling - bab.la ... ... . allerbest bijv.naamw.Uitspraak: [ɑlər'bɛst] zo goed dat het niet beter kan Voorbeelden: `de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar`, `je van je allerbeste kant laten zien`Synoniem: uitstekend op zijn allerbest (met uitstekende kwaliteit) `Di... Vertalingen van 'het allerbeste' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Het Allerbeste Van. Album uitgebracht op 1993-11-01. heel goede cd robert schreef z'n teksten zoals hij d ... bol.com | Het Allerbeste Van, Drukwerk | CD (album) | Muziek ... . Het Allerbeste Van. Album uitgebracht op 1993-11-01. heel goede cd robert schreef z'n teksten zoals hij dacht en stoorde zich gelukkig aan niemand nu kunnen wij er nog lang van genieten zeer gevarieerde liedjes heerlijk Ik wens je het allerbeste, maar ik zal je doden als je me in de weg staat. Et autant que je te souhaite du bien, je mettrai fin à ta vie si tu te mets sur mon chemin. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Ontgrendelen. Het Allerbeste Van. Album CD. De mooiste hits van Drukwerk op 1 cd. Gelukkig zijn het de originele versies. Vertalingen in context van "het allerbeste" in Nederlands-Italiaans van Reverso Context: u het allerbeste, het allerbeste toe, ik wens je het allerbeste, het allerbeste voor Robert Long - Het Allerbeste Van (1993) Alternatieve titel: 50 Jaar, Goed Ter Been en Nog Geen Lintje! mijn stem. 3,21 (19) 19 stemmen . Nederland Pop Label: EMI. Last Seven Days (4:26) Let Us Try (3:22) Kalverliefde (3:48) Het Leven Was Lijden ......

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter van den Blink
DIMENSIE
8,50 MB
BESTANDSNAAM
Het allerbeste.pdf

OMSCHRIJVING

Als Pieter van den Blink in de spiegel kijkt, ziet hij een hals met littekens: de sporen van verschillende chirurgische ingrepen. Juist daar, in dat gebied waar een mens zijn stem opwekt, waar het lachen begint en waar voedsel (en drank) langs moeten, ontstonden bij hem tumoren.Op zijn zestiende heeft hij het ouderlijk huis verlaten. Een mengeling van angst, ziekte en liefde hebben hem gemaakt tot wie hij is. Hij heeft een vreemd parcours door de stad afgelegd: van de stille straten van Amsterdam Oud-Zuid, waar het altijd 4 mei leek en waar hij een dreiging ervoer waaraan niet viel te ontsnappen, is hij via ruigere hoeken en gaten in nieuw ontgonnen gebied beland. Intussen tolt hij rond in een carrousel van zo veel wacht- en behandelkamers dat hij zich een padvinder-patiënt is gaan voelen.Het allerbeste is een hoogstpersoonlijk verslag van omgang met doodsangst, vertrouwen in de wetenschap en de vreemde sprongen die het brein daarbij maakt. Maar bovenal is het een boek van liefde, een al even ongeneeslijke ziekte, die zich nooit laat verdringen.Pieter van den Blink (Amsterdam, 1966) is journalist. Naast zijn werk voor dag- en weekbladen maakte hij radioreportages en een tv-documentaire. Hij schreef drie journalistieke boeken voordat het moment aanbrak om zijn blik naar binnen te richten en woorden te geven aan zijn eigen verhaal.

Wil je het boek lezen?Het allerbeste in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter van den Blink. Lezen Het allerbeste Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN