De herontdekking van het ware zelf

De herontdekking van het ware zelf - Ingeborg Bosch | Northernlights300.org

...et Ware Zelf, Illusies en De Onschuldige Gevangene en PRI en de kunst van bewust leven ... Herontdekking van het ware zelf - Heel de Tijd ... . Geschreven bij De herontdekking van het ware zelf. Nadat ik veel over dit boek gehoord had, wilde ik het eindelijk eens lezen. Het is mijn vak om mensen te helpen hun (inter)persoonlijke balans te vinden, dus ik begon er ook aan als professional. In het boek 'De herontdekking van het ware zelf' biedt Ingeborg Bosch een concreet stappenplan om vrij te worden van de 'oude pijn' uit onze jeugd, om met een heldere geest het nu te zien voor wat het werkelijk is (meestal verrassend onbelast), en om te leren jezelf trouw te accepteren en te blijven. Dr. Marc Nejevan, psychiater-psychotherapeutDrs, Ingeborg Bosch (1960) is psycholoog ... Boekverslag: "De Herontdekking van het Ware Zelf" van ... ... . Dr. Marc Nejevan, psychiater-psychotherapeutDrs, Ingeborg Bosch (1960) is psycholoog. Ze verwierf bekendheid met de ontwikkeling van de nieuwe therapie Past Reality Integration. De herontdekking van het ware zelf verscheen voor het eerst in 2000, gevolgd door Illusies. Over de bevrijding uit de doolhof van onze emoties (2003). De herontdekking van het ware zelf | ISBN 9789020407358 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Unie...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingeborg Bosch
DIMENSIE
8,34 MB
BESTANDSNAAM
De herontdekking van het ware zelf.pdf

OMSCHRIJVING

We overleven allemaal onze jeugd dankzij verdringing en ontkenning van de waarheid. Zo kunnen we onszelf wijs maken dat we een gelukkige jeugd hebben gehad, dat het allemaal wel meevalt. Maar als we eenmaal volwassen zijn worden deze overlevingsmechanismen destructief, en maken ze ons leven moeilijker en pijnlijker dan nodig is.Past Reality Integration (PRI) is gebaseerd op de gedachte dat wij een gedeeld bewustzijn hebben moeten ontwikkelen: het ene deel bekijkt alles door de ogen van het kind dat we ooit waren, en het andere deel ziet de wereld van de volwassene die we nu zijn. Door deze gespletenheid ervaren we de dingen heel verschillend, afhankelijk van het deel van het bewustzijn waarin we ons op dat moment bevinden.In dit boek biedt Ingeborg Bosch een concreet stappenplan dat ons helpt 'oude pijn' bloot te leggen en te voelen, en toe te werken naar een bewustzijn dat weer uit één geheel bestaat. Daarnaast toont Bosch aan de hand van diverse persoonlijke verslagen van cliënten wat de PRI-methode met mensen doet.

Wil je het boek lezen?De herontdekking van het ware zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingeborg Bosch. Lezen De herontdekking van het ware zelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN