De acht bergen

De acht bergen - Paolo Cognetti | Northernlights300.org

...ht bergen bewijst Paolo Cognetti maar weer dat niets zo mooi en waardevol is als een ooit zo klein begonnen vriendschap ... De acht bergen, Paolo Cognetti - Paperback - 9789403173207 ... ... .Zijn roman verslaat geen wereldzonden, machtsoorlogen of allesvernietigende ziekten. Bestel De acht bergen van Paolo Cognetti. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd WINNAAR VAN DE PREMIO STREGA 2017 Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is chemicus, en gefrustreerd door zijn baan. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze tro ... De acht bergen, boek van Paolo Cognetti. Lees de recensie ... ... . Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een kerkje aan de voet van de berg. Door deze gedeelde passie kan hun relatie voortbestaan, zelfs wanneer er tragische gebeurtenissen ... Voskamp, Nico - Cognetti, Paolo - Levenslessen in het hooggebergte Op 23 april (Utrecht) en 30 april (Rotterdam) staat De acht bergen centraal bij DLVAlive. Gasten van de avond zijn de vertalers van de roman, Yond Boeke en Patty Krone. We praten deze avond over Italiaanse literatuur, over het prachtige boek van Paolo Cognetti, over vertalen en over vertalen in duo vorm. Downloaden Gratis Boeken: De acht bergen (PDF, ePub, Mobi) Van Paolo Cognetti Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Verplancke, Marnix - Cognetti, Paolo - Een proeve van menselijke geologie Op 23 april (Utrecht) en 30 april (Rotterdam) staat De acht bergen centraal bij DLVAlive. Gasten van de avond zijn de vertalers van de roman, Yond Boeke en Patty Krone. We praten deze avond over Italiaanse literatuur, over het prachtige boek van Paolo Cognetti, over vertalen en over vertalen in duo vorm. Dat het nu vertaalde De buitenjongen van Paolo Cognetti min of meer een voorstudie is van de succesroman De acht bergen (2017), kun je er maar beter van tevoren bij weten. Hij schreef het jaren ... Loupiwian: Cognetti, Paolo: De acht bergen : Bezige Bij b.v., Uitgeverij De: 1e druk 2018, 18e druk 2018, 224pp, Gebonden met stofomslag, heel mooi ex....

INFORMATIE

AUTEUR
Paolo Cognetti
DIMENSIE
6,64 MB
BESTANDSNAAM
De acht bergen.pdf

OMSCHRIJVING

DWDD Boek van de Maand september 2017. Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een kerkje aan de voet van de berg. Door deze gedeelde passie kan hun relatie voortbestaan, zelfs wanneer tragische gebeurtenissen plaatsvinden. Het stadsleven vervult hun vaak met gevoelens van spijt dat ze niet voor een ander leven hebben gekozen. Dan ontdekken ze een dorpje in het Noord-Italiaanse Valle d'Aosta waar het gezin vanaf dat moment iedere zomer zal doorbrengen. De elfjarige Pietro raakt er bevriend met de even oude Bruno, die voor de koeien zorgt. Hun zomers vullen zich met eindeloze wandelingen door de bergen en zoektochten door verlaten huizen en oude molens en er bloeit een ogenschijnlijk onverwoestbare vriendschap op.Lees hier het interview met Paolo Cognetti.

Wil je het boek lezen?De acht bergen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paolo Cognetti. Lezen De acht bergen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN