Cliffrock Castle

Cliffrock Castle - Josephine Rombouts | Northernlights300.org

...housekeeper op het plaatselijke kasteel te worden met beide handen aan ... Cliffrock Castle eBook door Josephine Rombouts ... ... . Zonder enige kennis van huishouding of de Britse elite probeert ze zich staande te houden in haar ... Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het verhaal van een droombaan op een kasteel in Schotland Als de Nederlandse Josephine Rombouts met haar gezin aan de Schotse westkust gaat wonen, grijpt ze de kans om housekeeper op het plaatselijke kasteel te wo €20,99. Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het vervolg op de bestsell ... Josephine Rombouts Terug naar Cliffrock Castle ... . Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het vervolg op de bestseller Cliffrock Castle. Promotie krijgen betekent niet altijd dat je leven er makkelijker op wordt… Dat leert de Nederlandse Josephine Rombouts als ze op het Schotse kasteel waar ze werkt opklimt van huishoudster tot manager. 10 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met cliffrock castle! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...

INFORMATIE

AUTEUR
Josephine Rombouts
DIMENSIE
12,17 MB
BESTANDSNAAM
Cliffrock Castle.pdf

OMSCHRIJVING

Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het verhaal van een droombaan op een kasteel in SchotlandAls de Nederlandse Josephine Rombouts met haar gezin aan de Schotse westkust gaat wonen, grijpt ze de kans om housekeeper op het plaatselijke kasteel te worden met beide handen aan. Zonder enige kennis van huishouding of de Britse elite probeert ze zich staande te houden in haar nieuwe omgeving, waar ze te maken krijgt met Engelse landeigenaren, Franse koks, Schotse onafhankelijkheid, dakdekkers, spoken, etiquette en tradities.Met humor en scherpe observaties beschrijft Rombouts een microcultuur waarvan het bijna onvoorstelbaar is dat die tegenwoordig nog bestaat. Tafeldekken met een meetlat, de strenge regels voor het dragen van tweed – ze verbaast zich vaak, maar leert snel. De verlaten, ruige natuur van Schotland vormt het fraaie decor van haar belevenissen.

Wil je het boek lezen?Cliffrock Castle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josephine Rombouts. Lezen Cliffrock Castle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN